Şpârle şi şopârle, 30.06.2016

miercuri, 29 iunie 2016
  • Se ştie că, la ordinul aberant al deputatului Buican, cei 13 consilieri judeţeni liberali au absentat a doua oară de la şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean. Însă, puţină lume a aflat că doi consilieri judeţeni nou aleşi erau prezenţi chiar în clădirea CJ Vâlcea când a avut loc şedinţa, dar au refuzat „politicos” să participe de frica conducerii PNL. Vâlcenii trebuie să-i cunoască pe cei doi: Gheorghe Păsat, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, precum şi Ştefan Prală.

 

  • În data de 24 iunie, la cererea fostului primar interimar al Râmnicului, Ion Gigi Matei, pe rolul Tribunalului Vâlcea a fost înregistrat dosarul contestaţiei împotriva deciziei ANI de incompatibilitate. Începând cu data de 21 iunie 2012 până pe 25 iunie 2016, Ion Gigi Matei a fost viceprimar cu atribuții de primar şi administrator la patru firme pe care le deţine împreună cu soţia sa, Edith Matei. S-a aflat în stare de incompatibilitate începând cu data de 21 iunie 2012, întrucât deținea simultan funcțiile de viceprimar cu atribuții de primar și administrator al SC Andistar SRL, SC Edion Construct, SC Top Trans SRL și SC Edion Filiala Băbeni SRL, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. 1, din Legea nr. 161/2003.

 

  • Luni dimineaţa, a avut loc o primă şedinţă operativă a noii conduceri executive a Primăriei municipiului cu directorii celor mai importante departamente ale administraţiei locale. Au participat viceprimarul cu atribuţii de primar Eusebiu Veţeleanu, viceprimarul Carmen Preda, consilierul local cu atribuţii de viceprimar Vasile Cocoş, precum şi... primarul ales Mircia Gutău.

 

  • Potrivit presei locale, fostul primar din Şirineasa, Dan Săraru, a fost umilit la şedinţa de constituire a noului consiliu local. După ce a pierdut lamentabil alegerile din 5 iunie, Dan Săraru nu a fost validat în funcţia de consilier local PNL, caz unic în judeţ sau chiar în ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Şpârle şi şopârle, 30.06.2016”

  1. 1.DIN 2012 ȘI PÂNĂ ACUM NU S-A CUNOSCUT FAPTUL CĂ GIGI MATEI ESTE ÎN INCOMPATIBILITATE? SAU S-A MERS DUPĂ PRINCIPIUL PUR ROMÂNESC "MERGE ȘI AȘA"?
    2.ÎN CE CALITATE A PARTICIPAT M. GUTĂU LA ACEA ȘEDINȚĂ?
    CUM ZICEAM - ȚARĂ DE LICHELE, ȚARĂ DE SECĂTURI...

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe