Olăneşti Riviera SA oferă agenţilor economici cu bază de tratament - apă minerală terapeutică

marți, 28 iunie 2016

 

ANUNT APE SONDA

  • CAZARE HOTEL OLANESTI 892c2849_Hotel_Olanesti7

Hotelul Olanesti este situat in centrul statiunii Baile Olanesti si dispune de o capacitate de cazare de 408 locuri in camere single, duble, si apartamente, modernizate, cu grup sanitar propriu, televizor, cablu Tv, unele au balcon propriu si aer conditionat.

  • CAZARE HOTEL FLORILOR

Este un hotel de 3*, renovat in 2005 – 2006, cu o capacitate de cazare de 88 locuri, dispuse in camere duble si apartamente. De asemenea hotelul are si un salon pentru servit masa cu o capacitate de 40 de locuri, precum si o parcare amenajata. Hotelul dispune de o centrala proprie pe gaze si de o curte libera de aproximativ 2.000 mp, amenajata pentru petrecerea timpului in aer liber.

  • Restaurant – 464 locuri

Restaurantul Olanesti este amplasat la mezaninul hotelului si dispune de trei sali de mese, avand o capacitate totala de 464  de locuri unde se servesc meniuri dietetice, meniu a la carte si se pot organiza  diverse evenimente.

Bucataria restaurantului este dotata cu aparatura dupa standarde europene, detine spalatorie proprie, laborator propriu de cofetarie si patiserie, dar si multiple camere pentru depozitare.

De asemenea, în pensiunile şi restaurantul hotelului se pot servi meniuri dietetice corespunzătoare afecţiunii de tratat: – dieta hiposodată, hipoacidă, hipoproteică, hipolipidică, hipoglucidică (diabet).

  • BAZA DE TRATAMENT

         Bazele de tratament dotate cu instalatii si aparatura moderne permit efectuarea urmatoarelor proceduri: termoterapie, fizioterapie, mecanoterapie si kinetoterapie (individuala si de grup) cu aparatura speciala: bicicleta ergometrica, steppere, covor rulant), hidrokinetoterapie (individuala si de grup la piscina, fitness, aerobic, sauna, curenti diadinamici, galvano-ionizari, tens, trabert, magnetodiaflux, solux, ultraviolete, ultrasunete, aerosoli, masaj terapeutic, curenti interferentiali, bai galvanice partiale, injectii cu pe minerale, laser terapie.

Baza de tratament 1 – „Hotel Olanesti”se afla in incinta hotelului, la parter, avand 14 cabinete dotate dupa standarde internationale unde se efectueaza proceduri de electroterapie, fizioterapie, masaj, dusuri subacvale, bai galvanice, precum si termoterapie cu laserterapie si masaj limfatic. Baza de tratament este dotata si cu un laborator propriu de analize medicale, de hematologie si biochimie. Tot la parterul hotelului se gasesc patru cabinete medicale pentru efectuarea de consultatii, pe specialitatea de medicina fizica de recuperare si de balneologie, bar de ape minerale, precum si o farmacie.

Baza de tratament 2 – este situata    la o distanta de aproximativ 5m de Hotel Olanesti si dispune de o piscina interioara cu plaja in exterior amenajata, sala de fitness, sala de kinetoterapie, cabinete pentru electroterapie, fizioterapie si sali de conferinta.

Baza de tratament a societatii este recunoscuta pentru tratamentul si recuperarea bolnavilor cu afectiuni digestive, afectiuni alergice si asmatice,  afectiuni renale, alergii, psoriazis, osteoporoza, astfel an de an  numarul pacientilor tratati sunt in continua crestere.

Anual , pentru tratarea alergiilor si a bolilor conexe acesteia , vin foarte multi copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani , rezultatele obtinute cu acestia fiind uimitoare, dupa cura de tratament cu injectii de la izvorul 7, se observa vindecarea 100% a eczemelor .

Serviciul de recuperare medicala si balneara este deservit prin personal medical calificat:

  • medici specialisti -BFT
  • cadre medicale medii si superioare.

Dispunem de toate dotarile necesare desfasurarii in conditii optime a tratamentului balnear,prin  aparatura de ultima generatie din bazele de tratament – electroterapie, fizioterapie si kinetoterapie, laser, putind de asemenea prin laboratorul propriu sa efectuam analize atat la inceputul internarii cat si pe parcursul curei de recuperare.

Bioclimatul sedativ – indiferent (de cruţare) este benefic, atât pentru vârstnici, cât şi pentru cei cu tare organice (bolnavi). Factorul hidromineral constă în cele peste 35 surse hidrominerale (30 izvoare şi 5 sonde), acestea dând posibilitatea tratării la Olăneşti a unei palete largi de afecţiuni.             

Servicii suplimentare:

– WI-FI hol Receptie;

– Laborator propriu de analize medicale, de hematologie si biochimie.

– Patru cabinete medicale pentru efectuarea de consultatii;

– Bar de ape minerale;

– Farmacie;

– Sali de conferinta cu o capacitate de 150 de locuri;

– Sauna;

-Sala fitness

Complexul hotelier ofera servicii complete pentru organizarea evenimentelor, precum:

  • Conferinte;
  • Seminarii;
  • Intalniri de afeceri;
  • Team-building-uri;
  • Cursuri;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe