BOMBĂ! Întâlnire de taină a judecătorului Bogdan Mateescu cu politruci liberali!

duminică, 26 iunie 2016

Soarta fostului primar Mircia Gutău pare definitiv pecetluită!!! Sâmbătă la prânz, la restaurantul Silva din Băile Govora a avut loc o nouă rundă de „negocieri” a, ceea ce pare,  coaliţiei liberale anti-Gutău, coaliţie născută din răzbunarea deputatului Buican pentru că fostul edil-şef al Râmnicului a încheiat alianţa PER-PSD la Consiliul Judeţean şi Consiliul Local. Discuţiile au avut loc timp de două ore într-un separeu al restaurantului, după ceremonia de învestitură a primarului PNL Mihai Mateescu. Personajele principale care au participat au fost următoarele: prefectul Radu Renga, judecătorul Bogdan Mateescu (cel care îl vrea „îngropat politic” pe Mircia Gutău), primarul din Govora, Mihai Mateescu, şi Grigore Ciauşescu, şeful Jandarmeriei Vâlcea. După negocierile-maraton şi după câteva şpriţuri, primarul din Govora, împreună cu fiul său (Bogdan Mateescu) şi şeful Jandarmeriei s-au încins într-un original concurs... de tir cu arcul.
primar-mateescu-govora

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments on “BOMBĂ! Întâlnire de taină a judecătorului Bogdan Mateescu cu politruci liberali!”

  1. […] Soarta fostului primar Mircia Gutău pare definitiv pecetluită!!! Sâmbătă la prânz, la restaurantul Silva din Băile Govora a avut loc o nouă rundă de „negocieri” a, ceea ce pare, coaliţiei liberale anti-Gutău, coaliţie născută din răzbunarea deputatului Buican pentru că fostul edil-şef al Râmnicului a încheiat alianţa PER-PSD la citește toată știrea… […]

  2. Am fost prezent si la depunerea juramantului si la intalnirea de la Silva. Sunt niste fabulatii tendentioase, cu tenta de atac la persoana. Dl. Renga a plecat direct de la Primarie, dl. Nadolu nici nu a fost prezent. Am stat in sala cu totii si dupa nicio ora, am plecat impreuna.. Nici urma de "intalnire" secreta. Asemenea stiri ar trebui verficate. Profesionalismul lasa de dorit.

  3. Și dacă nu-i trăda pe liberali, ar fi fost validat? Atunci, ce mi-e PSD, ce mi-e PNL, dacă s-au aliat cu un pușcăriaș? Cred că sunt două troace (nu trocuri - care îseamnă cu totul altceva - atenție cei care-mi căutați nod în papură,n-o să vă dau satsfacția de a mă acuza că sunt agramat!), doar lăturile au culori diferite!
    ȚARĂ DE LICHELE, ȚARĂ DE SECĂTURI, ONOARE EXCEPȚIILOR, MULTN PREA PUȚINE ÎNSĂ PENTRU A SCHIMBA CEVA!

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe