Ecologiștii, atac la președintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea: Bogdan Mateescu este manevrat politic

sâmbătă, 25 iunie 2016

Partidul Ecologist Român, prin vocea președintelui Dănuț Pop, a reclamat „manevrele politice” prin care a fost invalidată alegerea lui Mircia Gutău în funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Într-o declarație de presă, Pop și-a exprimat dezamăgirea față de jocurile la care se pretează anumiți judecători, amintând în context și modul în care PER a fost scos din cursa pentru Primăria Muncipiului București.

„Acum, colegul nostru Mircia Gutău este victima unui alt judecător care, pentru a le face pe plac stăpânilor politici, încalcă el legea. Dincolo de aberantă, motivația oferită de președintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Bogdan Mateescu denotă rea-credință. Având în vedere că a devenit din ce în ce mai evident faptul că Partidul Ecologist Român deranjează, nu m-ar mira ca mâine, poimâine, să ne trezim cu o sentință judecătorească prin care să fim eliminați definitiv de pe scena politică”, a mai precizat președintele PER.
Freshnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Ecologiștii, atac la președintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea: Bogdan Mateescu este manevrat politic”

  1. Cum poate PER sa sustina un fost puscarias la alegerile pentru primar ? Un fost primar condamnat la inchiusoare, de 2 ori, pentru luare de mita ?Scriu ziarele din capitala si agentiile de presa straine despre aberatiile de la Rm.Valcea cu sustinerea unui fost condamnat la inchisoare ca sa fie din nou primar, intr-o functie de unde a foast inregistrat audio si video cand a luat mita ?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe