Mircia Gutău îl susţine pe Costi Rădulescu la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea! Buican s-a retras de pe lista de la CJ!

joi, 23 iunie 2016

Mircia Gutău, liderul PER Vâlcea, a declarat azi că-l susţine pe reprezentantul PSD la Consiliul Judeţean Vâlcea. „Împreună cu colegii mei am luat această decizie de susţinere la CJ a partidului care a obţinut cel mai mare număr de voturi, iar acest partid este PSD. Noi respectăm votul vâlcenilor! NU consider că este corect ca un partid micuţ cu trei consilieri să emită pretrenţii la preşedinţia Consiliului Judeţean. De-acum înainte fondurile de la bugetul judeţean vor fi împărţite echitabil la toate primăriile din judeţ, indiferent de coloratura politică a primarului! M-am întâlnit cu preşedintele PSD, Constantin Rădulescu, şi am bătut palma pentru colaborare la CJ, unde vom ave un vicepreşedinte, pe Valer Tudor, un om cu experienţă în administraţia publică. În ceea ce priveşte Consiliul Local, vom avea susţinerea PSD, dar cei doi viceprimari vor fi de la PER, respectiv: Eusebiu Veţeleanu şi Carmen Preda, doi oameni pe care eu mă bazez şi voi face o echipă în interesul râmnicenilor.“

Referindu-se la decizia de invalidare emisă de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău a afirmat că respectă hotărârea judecătorului şi că, mai mult ca sigur, va fi validat de către Tribunal, unde va depune hotărârea judecătorească, prin care i s-a reacordat dreptul a alege şi a fi ales. Probabil că săptămâna viitoare se va constitui şi noul Consiliul Municipal, iar Râmnicu Vâlcea va avea o conducere legitimă.

La aflarea acestei informaţii, preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, s-a retras de pe lista de consilieri judeţeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe