Constantin Rădulescu, președinte PSD Vâlcea: Îmi voi exercita votul în prima ședință a CJ! Constituția României garantează dreptul de a alege și de a fi ales!

joi, 23 iunie 2016

La Consiliul Județean Vâlcea se configurează o majoritate politică solidă: PSD+ PER + ALDE. Mai mult ca sigur că Mircia Gutău (PER) și Dumitru Lovin (ALDE) își vor respecta cuvântul dat și consilierii celor două partide vor vota cu PSD la ședința pentru constituirea noii conduceri a Consiliului Județean Vâlcea de sâmbătă, 25 iunie. În aceste zile s-a pus problema dacă președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, își va putea exercita votul la alegerea președintelui CJ. Întrebat dacă va vota, Rădulescu ne-a răspuns: Da. Imi voi exercita votul. Constitutia Romaniei garanteaza dreptul de a alege si de a fi ales. Nu este nici o problema. Doar la validare un consilier nu se poate vota. In rest nu sunt probleme.

Decizia lui Constantin Radulescu este un semn clar ca PSD si PER merg hotarat, umăr la umăr, la ședința de sâmbătă si mizeaza pe cel puțin 17 voturi. Mircia Gutău (PER) a anunțat deja oficial că va susține reprezentantul PSD.  In cazul cel mai probabil in care ALDE merge alaturi de noua alianta, noua majoritate va avea 20 de voturi in Consiliul Judetean. Liberalii nu mai intră în nici un joc politic la CJ Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe