Șpârle și șopârle, 23.06.2016

miercuri, 22 iunie 2016
  • În atenţia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor din Vâlcea: compania RCS-RDS îşi bate joc fără orice jenă de unii clienţi din cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. Oamenii se plâng că de peste patru zile au internetul oprit sau este furnizat „cu pipeta” în reprize scurte, deşi sunt cu plata facturilor la zi.

 

  • Se aude că deputatul-mutant Ion Cristinel Marin trage sforile pe lângă preşedintele naţional al PMP, Traian Băsescu, pentru a fi pus lider la organizaţia judeţeană a PMP Vâlcea, în locul incompetentului Marian Mirea. Ar fi o decizie greşită a lui Băsescu care va duce partidul la Vâlcea „din lac în puţ”, întrucât deputatul Ion Cristinel Marin a „strălucit” prin traseism politic şi printr-o totală lipsă de implicare în rezolvarea problemelor oamenilor care l-au votat în 2012. PMP Vâlcea are nevoie de o conducere nouă, cu oameni tineri şi fără pată, care să ducă acest partid la un scor bun la alegerile parlamentare din toamnă.

 

  • Imediat după ce a aflat rezultatul catastrofal obţinut la alegerile locale din 5 iunie, fostul primar din Călimăneşti, Ilie Amuzan, a dat „bir cu fugiţii” şi s-a făcut nevăzut. Nici măcar rudele şi prietenii apropiaţi nu ştiu unde a plecat Ilie Amuzan....

 

  • Având în vedere faptul că judecătoriile pe raza cărora sunt arondate unitățile administrativ-teritoriale din județul Vâlcea nu au putut emite toate hotărârile de validare a primarilor până în data de 22 iunie 2016, graficul privind ședințele de constituire ale consiliilor locale se modifică după cum urmează: localitățile programate pentru data de 21 iunie vor fi programate în data de 27 iunie, iar cele din 22 iunie în data de 28 iunie 2016.

 

  • În termenul limită prevăzut de lege, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, Gică Păsat (doar până sâmbătă, 25 iunie), şi-a publicat declaraţia de avere. Aflăm astfel că „amicul” nostru are trei terenuri în Vlădeşti şi Prundeni în suprafaţă totală de circa 2 hectare, plus un apartament în Râmnicu Vâlcea şi o casă de locuit în Prundeni. Păsat nu are autoturisme în proprietate sau bijuterii de peste 5.000 euro, însă are depozite bancare în sumă de 362 milioane de lei vechi plus 1.760 de dolari americani. Din funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Vâlcea, Gică Păsat a încasat anul trecut suma de circa 560 milioane de lei vechi la care se adaugă 361 milioane de lei vechi obţinuţi de soţia sa de la Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe