Urmăriţi naţional, încarceraţi

marți, 21 iunie 2016

Doi bărbaţi vor executa pedepse cu închisoare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru că au comis infracţiuni rutiere. Cei doi urmăriţi naţional au fost identificaţi de poliţiştii vâlceni.

Magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au emis  mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe O. Daniel, de 40 de ani, din comuna Olanu, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 1 ani şi 1 lună închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere, fiind pus de asemenea şi sub urmărire naţională.

În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că, în luna ianuarie 2015 a fost depistat în timp ce conducea pe raza comunei Galicea un autovehicul neposedând permis de conduce

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Prundeni împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat pe raza localităţii Olanu.

Bărbatul de 40 de ani a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.

Magistraţii Judecătoriei Horezu, au emis  mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe M. Bogdan, de 41 de ani, din comuna Vaideeni, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 1 an şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni de refuz recoltare mostre biologice. Bărbatul a fost dat în urmărire naţională.

În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că, fiind sub termen de încercare ca urmare a comiterii altor infracţiuni, bărbatul, aflându-se la volanul unui autovehicul, în luna august 2014 a fost oprit de către poliţişti rutieri pentru un control de rutină. În urma solicitării testării cu aparatul etilotest, acesta a refuzat. De asemenea, a refuzat  şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, cele două pedepse au fost contopite, bărbatul având de executat 1 ani şi 4 luni de închisoare.

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat, urmând a fi transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe