Orfanii vâlceni organizează CAMPIONAT DE FOTBAL!

marți, 21 iunie 2016
Asociația Orfanilor din Casele de Copii în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport și SC COSTYLE SRL organizează CAMPIONATUL DE FOTBAL pentru tinerii elevi, studenți sau foști beneficiar ai sistemului de asistență social, centre de plasament, din județul Vâlcea.
Campionatul este format din 6 echipe și se va desfășura în sistem, tur-retur, la Sala Sporturilor Traian din Rm.Vâlcea în data de 25 și 26 iunie, având sprijinul total al conducerii DJTS Vâlcea, prin amabilitatea domnului director Bogdan Marinescu.
Această competiție este sponsorizată de frizeria COSTYLE care pune la dispoziția participanților echipamentele de joc, premiile în bani, medaliile și cupa. Mulțumim pe această cale lui Costy Gologan, administratorul firmei.
Este competiția cu cel mai mare impact social pentru copii și tinerii din centrele de plasament vâlcene, dar și pentru tinerii care au părăsit sistemul de protecție, deoarece se vor întâlni și vor socializa actuala generație cu vechea generație.
Programul campionatului este următorul:
SÂMBĂTĂ între orele 13.00 – 18.00
DUMINICĂ întrele orele 9.00 – 14.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Orfanii vâlceni organizează CAMPIONAT DE FOTBAL!”

  1. […] Asociația Orfanilor din Casele de Copii în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport și SC COSTYLE SRL organizează CAMPIONATUL DE FOTBAL pentru tinerii elevi, studenți sau foști beneficiar ai sistemului de asistență social, centre de plasament, din județul Vâlcea. Campionatul este format din 6 echipe și se va citește toată știrea… […]

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe