FOTO: El este tânarul motociclist mort în accident rutier la Milcoiu – Vâlcea

luni, 20 iunie 2016

UPDATE: Andrei Cristian, tanarul motociclist care a decedat sambata pe DN7 – Milcoiu – in urma unui accident rutier, va fi inmormantat marti, 21 iunie 2016, la ora 12.00, in comuna valceana Nicolae Balcescu. Conform ultimelor informatii, si pietonul vinovat de producerea accidentului a murit noaptea trecuta la Spitalul Judetean Valcea. Este vorba despre o femeie de 44 de ani, Marinela J. – din Milcoiu, care se pare ca vindea cirese pe marginea drumului. Ea era mama a trei copii. Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi!

O noua tragedie pe soselele din judetul Valcea. In dupa-amiaza de sambata, 18 iunie 2016, un tanar motociclist de 22 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier petrecut pe DN 7, pe raza localitatii Milcoiu. 

Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda, cand o femeie (pieton) a sarit in fata motocicletei condusa de Andrei Cristian, iar acesta din urma nu a putut evita impactul. Motociclistul a cazut pe carosabil, iar impactul i-a fost fatal. Andrei Cristian a murit la scurt timp, iar cadrele medicale ajunse la fata locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Andrei Cristian locuia in Bucuresti, insa el era originar din Ramnicu Valcea. Prietenii sai sunt socati de disparitia timpurie a tanarului de 22 de ani. Ei au postat zeci de mesaje de condoleante pe Facebook.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “FOTO: El este tânarul motociclist mort în accident rutier la Milcoiu – Vâlcea”

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe