Constantin Rădulescu ia măsuri radicale: Dacă trădează vreun consilier PSD, zboară toată lista!

vineri, 17 iunie 2016

Conducerea PSD Vâlcea este mai hotărâtă ca oricând să securizeze votul în Consiliul Județean. Există o foarte mare posibilitate ca la începutul săptămânii viitoare Comitetul Executiv Județean să fie convocat de urgență și să dea hotărâre de excludere din partid a întregii liste de consilieri județeni dacă PSD va avea mai puțin de 14 voturi la ședința pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Vâlcea.

În mai puțin de o săptămână de zile, se va convoca prima ședință de CJ, unde se va decide soarta județului Vâlcea. Deja liberalii sunt trecuți pe linie moartă deoarece în condițiile în care PER rămâne alături de ei, tot nu au voturile necesare impunerii lui Cristian Buican drept președinte.

Așadar, singura alianță politică care poate da președintele CJ Vâlcea este PSD – ALDE - PER, alianță, care cel puțin la nivel declarativ există. Cu toate acestea, președintele PSD Vâlcea este decis să securizeze voturile PSD.

”Vreau să convoc un comitet executiv și să dau hotărâre de excludere din partid a tuturor consilierilor județeni de la locul 2 la locul 14 dacă se pierde președinția CJ Vâlcea sau avem mai puțin de 14 voturi în CJ din partea PSD. Dacă trădează vreunul, zboară toată lista!”, avertizează președintele PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu.

Sursa: voceavalcii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe