Costi Rădulescu şi Dumitru Lovin s-au împăcat. PSD, ALDE și PER vor face majoritate în Consiliul Județean!

luni, 13 iunie 2016

LovinAstăzi, Costi Rădulescu (PSD) şi Dumitru Lovin (ALDE) s-au întâlnit pentru a discuta despre viitoarea majoritate din Consiliul Judeţean Vâlcea. În primele minute, cei doi s-au descărcat de toată energia negativă, pe care au acumulat-o în perioada în care au fost colegi la PSD. Apoi, s-au calmat şi au căutat punctele comune - dezvăluie publicația Arena Vâlceană (www.arenavalceana.ro)

Le-au şi găsit – a dezvăluit Dumitru Lovin. Drept dovadă, liderii judeţeni ai PSD şi ALDE au stabilit să se alieze în CJV şi să colaboreze în viitor. Constantin Rădulescu va fi susţinut de noua construcţie politică pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, iar Adrian Buşu va fi vicepreşedinte. Cel mai probabil, al doilea vicepreşedinte va fi Valer Tudor, de la PER, în condiţiile în care Mircia Gutău îşi va lua mâna de pe Buican şi PNL. 

Reprezentanţii PSD şi ALDE vor avea o nouă discuţie, zilele viitoare, când vor vorbi şi despre instituţiile subordonate CJV. După cum se ştie, ALDE are momentan doar doi primari, la Runcu şi Ghioroiu, dar nu ar fi exclus ca, peste o vreme, să aibă nevoie de resurse pentru alţi 9-10 aleşi locali, aşteptaţi să treacă în lunile următoare de la PNL la partidul lui Călin Popescu Tăriceanu şi să tragă cu organizaţia lui Lovin în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă. Se aude că, la negocierile cu PSD, ALDE va mai cere un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaţilor sau Senat, directori în structurile din curtea Consiliului Judeţean (inclusiv în societăţile comerciale), câte un reprezentant în fiecare consiliu de administraţie sau A.G.A. şi un consilier pentru viitorul vicepreşedinte ALDE din CJV. Singura problemă este că, deocamdată, nu are suficienţi oameni pentru tot ceea ce solicită şi va primi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe