Șpârle și șopârle, 13.06.2016

duminică, 12 iunie 2016
  • Singur-singurel, părăsit de toţi „prietenii” liberali, deputatul Cristian Buican a fost văzut vineri după amiaza făcându-şi cumpărăturile în magazinul Lidl din Ostroveni. Având o mină tristă după scorul dezastruos obţinut în judeţ de PNL, Buican s-a zgârcit la bani şi a cumpărat din magazin următoarele alimente: 6 cutii de bere Argus sub marcă proprie Lidl (la 1,89 lei bucata), roşii ieftine din import, şase pâini, patru pateuri de ficat şi trei conserve de peşte. Având în vedere starea psihică „precară” în care se afla după alegerile locale şi sortimentul de alimente ales din magazin, a fost un semn destul de clar că deputatul Buican s-a dus să-şi încarce bateriile în tot week-endul trecut într-un renumit „cuibuşor de nebunii” din Ostroveni. Prietenii ştiu despre ce loc este vorba!!!

 

  • Informaţiile apărute în presă privind o numire a primarului interimar Ion Gigi Matei în funcţia de director al Administraţiei Bazinale de Apă Olt nu vor fi confirmate... de realitate. După plecarea de la primărie, Ion Gigi Matei se va dedica exclusiv afacerilor şi nu va mai activa în politică sau în administraţia publică locală. În plus, funcţia de la ABA Olt l-ar „împiedica” în derularea unor afaceri viitoare, având în vedere că respectiva sinecură politică este în conflict de interese cu activitatea care o desfăşoară prin firmele Edion: exploatarea şi sortarea pietrişului. În urmă cu vreo două luni, Ion Gigi Matei a vândut vechea staţie de betoane din Tătărani şi cu banii obţinuţi a achiziţionat o staţie de sortare din import, care va fi pusă în funcţiune în luna august.

 

  • În atenţia Poliţiei şi a Parchetului: se aude că barnoul dintr-o comuncă din vecinătatea municipiului Drăgășani a plătit din buzunarul propriu mai multe sute de alegători din comună ca să voteze cu el la alegerile din 5 iunie. După ce a aflat că stă prost în sondaje, acesta a scos şi a distribuit indirect câte 100 lei de căciulă, iar rezultatul s-a văzut la scrutinul electoral. Aşteptăm primele investigaţii ale Poliţiei!

 

  • În data de 9 iunie, politicianul Dumitru Persu, şi-a actualizat declaraţia de avere. Astfel, aflăm că Persu a câştigat anul trecut peste 840 milioane de lei vechi de la Consiliul Judeţean şi din pensii. Persu mai deţine 1000 de acţiuni la Erste Bank Austria (în valoare de 24.000 euro), titluri de stat (în valoare de 410 milioane lei vechi), acţiuni la SC Univers SA (în valoare de 24 miloane lei vechi), acţiuni la BCR Asigurări de viaţă (în valoare de 20 milioane lei vechi). Pe lângă toate acestea, Dumitru Persu mai are în conturi bancare suma de 15.500 de dolari, 3.400 euro şi 40 milioane lei vechi, plus nenumărate proprietăţi imobiliare amplasate în localităţile Râmnicu Vâlcea şi Măldăreşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe