Accident cu un mort şi doi răniţi pe DN7, Piteşti - Râmnicu Vâlcea

duminică, 12 iunie 2016

Două persoane au fost rănite şi o a treia a murit, duminică, pe DN 7 după ce un bărbat, care se afla la volan fără să deţină permis, nu adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed,iar maşina a ajuns pe contrasens şi apoi într-un stâlp din lemn, informează corespondentul MEDIAFAX.

În maşina, care se deplasa pe Drumul Naţional 7, care face legătura între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, se aflau şoferul şi alţi doi pasageri. Carosabilul era umed, iar şoferul n-a ţinut cont de acest aspect. Potrivit poliţiştilor conducătorul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta, în localitatea argeşeana Morăreşti, maşina s-a izbit într-un stâlp din lemn de pe partea opusă a străzii.

La faţa locului au ajuns la scurt timp mai multe ambulanţe. Medicii nu au mai putut să îi salveze viaţa şoferului. Unul dintre ocupanţi a fost transportat la spital, cel de-al treilea a primit îngrijiri pe loc.

Potrivit anchetatorilor şoferul, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Drăganu, nu deţinea permis de conducere. "În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă", a spus pentru MEDIAFAX Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe