Despre fantoma presei vâlcene și cântecele de lebădă

sâmbătă, 11 iunie 2016

O fantomă a presei vâlcene se zbate să fie băgată în seamă de politicienii vâlceni. Fantoma, fostă căpușă principală la Oltchim și CET, se zbate acum să supraviețuiască, contorsionându-se penibil, prin editoriale cu mesaje savante. Marele jurnalist, plimbăreț în vremuri apuse pe banii combinatului prin țări occidentale, dar și orientale, a ajuns la fundul sacului și măcăne acum patetice cântece de lebădă sugrumată. Degeaba! Cititorii vâlceni, politicienii, oamenii de afaceri s-au convins de câte parale mai valorează individul. Mai nou face pe moralistul și ne analizează textele, vede peste tot conspirații, șantaje, presiuni, amenințări. Așadar, ca să încheiem subiectul cu ipochimenul acesta îi transmitem clar acest mesaj referitor la subiectul care-l macină: alegerea președintelui Consiliului Județean Vâlcea! Din PRINCIPIU nu putem să fim de acord ca un partid cu trei consilieri județeni, așa cum este ALDE, să dețină președinția CJ. Nu ar fi corect și nu ar fi respectată voința vâlcenilor care au acordat cele mai multe voturi PSD-ului. Că nu vor unii sau alții, aceasta este realitatea: la CJ, PSD a câștigat alegerile! Și-atunci, cunoscând jocurile de culise, cum crede această fantomă a presei vâlcene, că am putea să stăm cu mâinile în sân și să asistăm la remorcarea unei instituții - CJ la o firmă a omului de afaceri care i-a transferat pe Lovin, Bușu și Grigorescu la ALDE de la PSD?! Nouă ne pasă de viitorul acestui județ! Democrația, statul de drept trebuie respectate!

Mai nou fantoma jignește și le bagă în tot felul de jocuri mizerabile pe două doamne din Vâlcea, supărat că acestea nu-l mai sponsorizează. Când avea contract cu firmele lor, nu era nici o problemă... ăsta-i omul!

Nu aveam de gând să mai intrăm în polemică cu ziaristul-fantomă, dar nu avem cum să nu-i răspundem atunci când o ia pe arătură!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe