Călin Popescu Tăiceanu: Nu avem niciun fel de plan de colaborare locală cu PNL-ul!

vineri, 10 iunie 2016

„Eu înţeleg că, în politică, dincolo de poziţiile diferite pe care putem să le avem la un anumit moment, în primul rând trebuie să păstrăm un limbaj decent, ceea ce nu este cazul actualei conduceri a PNL-ului, care a folosit toate invectivele şi jignirile posibile la adresa partidului pe care îl conduc. Lucrul acesta, sigur că, ne-a făcut să luăm o distanţă serioasă faţă de‪#‎PNL‬.

În al doilea rând, vreau să aduc aminte tuturor că noi am făcut o înţelegere politică înainte de alegeri cu PSD, având în vedere colaborarea bună pe care am avut-o în Parlament, în coaliţia de guvernare. Eu înţeleg încă ceva ce la PNL se pare că nu funcţionează, şi anume greutatea cuvântului dat. Noi am făcut o înţelegere şi, prin urmare, ne-am angajat să colaborăm, inclusiv după alegerile locale, cu PSD.

Nu avem niciun fel de plan de colaborare locală cu PNL-ul. PNL este, în momentul de faţă, un partid care nu are un leadership şi, mai ales, nu are un profil politic. Ei sunt numai un breloc, din păcate, la cureaua dlui preşedinte ‪#‎Iohannis‬. Asta este valoarea şi profilul politic al PNL în acest moment. Din păcate, nu asta înseamnă adevărata politică şi un partid politic cu care să pot să colaborez”.

Călin Popescu-‪#‎Tăriceanu‬, intervenție telefonică „100 de minute” –‪#‎Antena3‬

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe