Voința POPORULUI VÂLCEAN trebuie respectată! Pesedistul Rădulescu a măturat pe jos cu liberalul Buican!

marți, 7 iunie 2016

Constantin Rădulescu, liderul PSD din județul Vâlcea, a realizat o performanță unică în istoria acestui partid în județul Vâlcea. A reușit să măture pe jos cu liberalii, la votul politic pentru Consiliul Județean! Rădulescu a muncit în aceste luni de i-au sărit capacele, cu seriozitate și clarviziune, a fost prezent zinic în județ, s-a întâlnit cu zeci de mii de vâlceni, cărora le-a vorbit, i-a convins personal că PSD este varianta cea mai bună la conducerea Consiliului Județean. Președintele PSD a fost ajutat de o echipă de oameni tineri, dar și de activiști cu experiență. Nu vreau să dau nume pentrru că ar fi nedrept să nu-i amintesc pe toți, iar lista este foarte lungă. Seriozitatea lui Costi Rădulescu a învins șmecheria de vulpoi expirat a lui Cristian Buican. Vâlcenii au dovedit încă o dată că sunt oameni inteligenți, care știu să separe grâul de neghină! 

Marele perdant al acestor alegeri la Vâlcea este președintele liberal Cristian Buican, cel care a reușit prin tupeu, ignoranță și infatuare să îngroape PNL în județ! Ultimele luni de conducere liberală în județ au fost un DEZASTRU: CET-ul a intrat în insolvență, conducerea CJ - în frunte cu liberalul Păsat este anchetată pentru fapte de corupție de DNA, RAJDP - firma din subordinea CJ se află în pragul falimentului, iar exemplele sunt nenumărate! În județ, în 52 de localități alegătorii au votat primari liberali, dar la CJ au pus ștampila pe PSD, adică i-au acordat încrederea lui Constantin Rădulescu, ca viitor președinte. Una dintre multiplele cauze ale acestui EȘEC LIBERAL la Vâlcea este lista de candidați la Consiliul Județean formată în cea mai mare parte din membri ai camarilei buicăniste, pierde-vară, oameni fără nici un fel de pregătire profesională, buni la dat din gură și la creat scandaluri pe bandă rulantă, plus penali dovediți de DNA. Numai un nebun l-ar mai fi pus pe Gică Păsat, cercetat de DNA, pe lista de CJ. Sau pe penalul dovedit Aristin Dumitrescu. Buican a făcut-o! Se numește SINUCIDERE POLITICĂ! Cristian Buican a cules acum ceea ce a semănat în ultimii ani! Bineînțeles că el nu are ONOARE și nu-și va da demisia din funcția de președinte al partidului, fluturând patetic lista cu cele 52 de primării.

La această oră negocierile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea sunt foarte agitate. Pigmeii încearcă marea cu degetul! S-a întors lumea cu fundu-n sus, ALDE cu cei trei consilieri județeni emite pretenții pentru președinție. Adrian Bușu și Dumitru Lovin s-au schimbat peste noapte, par să fie dispuși la orice compromis pentru a obține funcția de președinte. Nu o vor avea! În locul raționamentului logic și moral, au ales ura de-a dreptul patologică anti-Costi Rădulescu. Vor să distrugă PSD la Vâlcea, partidul care i-a făcut oameni politici, i-a scos din anonimat. Lovin și Bușu, susținuți frenetic de învinsul Remus Grigorescu, se comportă ca niște kamikaze, iar la final vor sfârși așa, numai că sacrificiul lor va fi inutil. Nu vor obține, la modul acesta de a negocia - de pe poziție de forță - nici o funcție. Vor pierde și funcția de vicepreședinte la CJ oferită de PSD. Pe de altă parte, Mircia Gutău, primarul învingător, dă dovadă de demnitate și caracter în această situație și spune că nu e normal ca un partid cu trei consilieri să dețină președinția CJ și că PER va susține un partid mare, prima opțiune fiind PSD.

Lovin de la ALDE și Rădulescu - PSD se află acum la București, unde se va tranșa această dorință neîntemeiată a aldiștilor de a avea președinte la CJ Vâlcea. Șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a dat deja un semnal în acest sens. Să sperăm că în cele din urmă rațiunea va învinge ura patologică și că vâlcenii vor avea președinte de la partidul pe care l-au votat în număr atât de mare: PSD. Așa este în democrație, iar voința poporului vâlcean trebuie respectată!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe