Cercetare de piata Autoatu.ro - Care sunt cele mai cautate piese auto online in judetul Valcea

marți, 7 iunie 2016

In urma unui studiu efectuat pe baza datelor Google din ultimii doi ani, specialistii DWF impreuna cu Autoatu.ro, magazin online de piese auto si accesorii, au analizat preocuparea exprimata de locuitorii judetului Valcea pentru principalele categorii de piese auto comandate pe internet.

In primul rand, pentru a avea o imagine de ansamblu a situatiei din Valcea cu privire la acest domeniu, este important de mentionat ca, pe plan local, in 2015, inmatricularea vehiculelor noi a crescut cu 25,13% fata de anul trecut, in timp ce interesul valcenilor pentru masinile second hand s-a majorat cu numai 16,55%. Acest lucru plaseaza judetul Valcea pe locul 12 la nivel national, cu o crestere mai mare decat cea inregistrata in judete precum Prahova sau Neamt.

In judetul Valcea, doar 50,54% din totalitatea drumurilor nationale si judetene au fost modernizate pana in prezent, ceea ce situeaza judetul pe locul 22 la nivel national. Analiza Autoatu.ro scoate in evidenta cele mai frecvente probleme tehnice pe care le au automobilele din Valcea, pe baza evolutiei interesului local pentru piesele auto online. Categoriile de piese auto care se remarca sunt: filtrele, sistemul de franare si cel de directie.

Potrivit informatiilor furnizate de Google din ultimele 12 luni, interesul valcenilor pentru placute de frana si discuri de frana a crescut cu 3,41% fata de anul anterior, insumand un total de 3,640 de cautari, aceasta categorie de piese auto fiind pe prima pozitie.

In ceea ce priveste sistemul de directie, cautarile online pentru astfel de produse s-au majorat cu 15,48% spre deosebire de anul trecut, ceea ce indica faptul ca vehiculele au avut nevoie de mai multe reparatii in acest sens.

"Studiul releva ca volumele de cautari pentru modelele de filtre de particule, de ulei, de aer etc, au crescut cu 23,32% in ultimul an, cand a fost inregistrat un numar de 2,750 cautari", declara dl. Daniel Deftu, Manager Online Autoatu.ro.

Per total, datele Google evidentiaza o scadere de 15,69% a interesului locuitorilor judetului Valcea pentru achizitionarea unor piese auto online in ultimele 12 luni, acest lucru fiind o dovada ca acest domeniu este intr-un posibil declin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe