Șpârle și șopârle, 06.06.2016

luni, 6 iunie 2016
  • Într-un dispreţ şi o nesimţire crasă, (fostul?!?) primar din comuna Ioneşti, Constantin Neagoie continuă să sfideze bunul simţ şi legea. În data de 20 aprilie, ziarul nostru a trimis o solicitare oficială în baza Legii 544 către Primăria Ioneşti, însă nici până astăzi, după 45 de zile, baronul de Ioneşti nu a catadicsit să răspundă cererii noastre privind achiziţiile publice.

 

  • Judeţul Vâlcea se afla pe un loc fruntaş pe ţară duminică la ora 13 în privinţa prezenţei la vot. La nivelul județului Vâlcea, erau înregistrate cu drept de vot 335.811 persoane, iar din acestea, au venit la vot 26,41%, ceea ce a plasat judeţul nostru pe locul 5 la nivel naţional. Până la ora 13, şi-au exprimat opţiunea, prin vot, 21,13% din numărul alegătorilor din România înscrişi în listele electorale.

 

  • Muncitorii din cadrul Diviziei Miniere a CET Govora de la Berbeşti-Alunu sunt tot mai nemulţumiţi că de mai multe luni li s-au redus salariile şi unele sporuri şi, de aceea, se pregătesc de greve şi proteste dacă situaţia se va agrava şi mai mult.

 

  • O veste excelentă: Primăria Râmnicului a eliberat zilele trecute autorizaţia de construire nr. 756 pentru reabilitarea şi modernizarea complexului sportiv şi de agrement „Arenele Traian”. Indiferent cine va câştiga funcţia de primar, prioritatea zero a acestuia trebuie să fie modernizarea „Arenelor Traian”, întrucât în prezent arată într-o stare deplorabilă şi foarte puţini oameni mai au curajul să treacă prin zona respectivă.

 

  • Deşi „taie frunze la câini” cât e ziua de lungă, Marius Pîrvu, fostul director al Oltchim şi actual şef la Arpechim Piteşti (partea cumpărată de Oltchim) a ridicat anul trecut un salariu uriaş, de aproape 1 miliard de lei vechi. Poate ar fi bine ca administratorii judiciari ai Oltchim să închidă definitiv Direcţia Petrochimică Piteşti şi să dea afară toţi oamenii care de 4-5 ani stau degeaba şi încasează salarii uriaşe de la combinatul chimic vâlcean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Șpârle și șopârle, 06.06.2016”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe