Constantin Rădulescu, președinte PSD Vâlcea: VĂ MULŢUMIM DRAGI VÂLCENI!

luni, 6 iunie 2016

 

Partidul Social Democrat a câştigat, conform numărătorii Biroului Electoral Judeţean, CEL MAI MARE număr de mandate de Consilier Judeţean!

Aşa cum am mai spus-o, oamenii, vâlcenii sunt cei care pot evalua cu adevărat faptele politicienilor. Tocmai de aceea, vreau să le mulţumesc tuturor vâlcenilor pentru încrederea acordată şi aceleaşi mulţumiri le adresez şi celor care s-au prezentat la vot.

Vă mulţumim dragi vâlceni!

Cele mai calde mulţumiri le adresez formidabilei echipe alături de care am lucrat zi de zi, voluntari, candidaţi, primari, preşedinţi de organizaţii, tuturor colegilor de partid!

Am obţinut un rezultat istoric, întrucât pentru prima dată după foarte mulţi ani, PSD a câştigat CATEGORIC votul cetăţenilor municipiului Râmnicu Vâlcea pentru candidaţii la Consiliul Judeţean.

Am obţinut în Râmnicu Vâlcea pentru Consiliul Judeţean, din totalul de 38.984 VVE un procent de 34,40% (13.412 VVE), adică dublu faţă de PNL şi cu 10 procente mai mult decât PER, care a câştigat primăria.

Dacă în 2012-2016 la Consiliul Judeţean PSD a avut 11 consilieri, numărul a crescut cu 3 consilieri, ajungând la 14.

Am intrat în alegeri cu 29 de mandate de primar şi am înregistrat o creştere ajungând la 33 de mandate de primar, printre care se află şi al doilea municipiu al judeţului – municipiul Drăgăşani – şi 3 oraşe Băbeni, Băile Olăneşti şi Horezu.

Totodată numărul consilierilor locali a crescut de la 257 la 373 mandate, fapt care ne încredinţează că vom obţine şi un număr semnificativ de viceprimari.

Pentru toate acestea le mulţumesc vâlcenilor şi colegilor care mi-au fost alături.

Îi felicit pe toţi candidaţii care au fost aleşi dar şi pe cei care nu au fost aleşi, pentru numărul voturilor de încredere obţinute!

Îi asigur pe vâlceni că vom avea un mandat la Consiliul Judeţean pe care-l vom exercita în logica binelui astfel încât să putem construi proiecte de modernizare ale judeţului nostru, totul în scopul de a le reda oamenilor puterea de a privi cu mai multă încredere în viitor!" – Constantin Rădulescu, Preşedinte PSD Vâlcea.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe