Pana de curent a fost remediată; aproximativ 150.000 de abonați au fost afectați

miercuri, 1 iunie 2016

Prefectul județului Vâlcea, Radu Renga, a declarat că a fost remediată avaria la rețeaua de energie electrică care a afectat municipiul Râmnicu Vâlcea și mai multe localități limitrofe, un număr de aproximativ 150.000 de abonați rămânând timp de peste 80 de minute fără energie electrică.

"A fost o avarie destul de serioasă de peste 1 oră și 20 minute, un număr de 150.000 de abonați dintr-un total de 175.000 rămânând în întreg județul Vâlcea fără curent electric. A fost o mobilizare exemplară a instituțiilor din județ cu precădere în zona platformei industriale Râureni, acolo unde Oltchim, CET Govora, Uzinele Sodice au nevoie non-stop de energie electrică. Pompieri, echipaje ISU au fost în stare de alertă pentru a preveni un eventual accident", a precizat Renga.

Eventualele pierderi ale agenților economici cauzate de această pană de curent urmează să fie raportate în zilele următoare de agenții economici care au fost nevoiți să-și sisteze activitatea, a menționat prefectul.

Potrivit acestuia, la 16,20 de minute județul Vâlcea a rămas fără energie electrică, toate cele 89 de localități componente raportând faptul că nu mai au curent electric.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe