Șpârle și șopârle, 30.05.2016

duminică, 29 mai 2016
  • O nouă lovitură de imagine primită de gaşca lui Buican! Echipa de campanie şi întreg staff-ul tehnic de la PNL Râmnicu Vâlcea nu a observat o greşeală care s-a strecurat pe pliantele pentru primărie: „votaţi candidaţii pentru Cosiliul Local”, în loc de „Consiliul”. Bine că liberalii nu au mâncat şi litera „S” pentru că altfel ieşea un slogan de toată „frumuseţea”! Pentru că tot suntem la capitolul pliante electorale, remarcăm negativ materialele „de promovare” ale Partidului Mişcarea Populară Vâlcea pentru Consiliul Judeţean. În ceasul al 12-lea şi traşi de urechi de Traian Băsescu, PMP-iştii lui Marian Mirea de la Vâlcea s-au mobilizat şi au încropit afişe şi pliante electorale doar pentru CJ Vâlcea (pentru că la primărie au interzis). Fiindcă au fost făcute în grabă, pliantele strecurate în cutiile poştale sunt... de toată jena, făcute de un neprofesionist, şi care îndeamnă indirect electoratul acestui partid să voteze alte formaţiuni politice.

 

  • Zilele trecute, Biroul Electoral Judeţean Vâlcea a obligat Primăria Zătreni să amplaseze 9 panouri electorale suplimentare, întrucât cele 5 panouri nu sunt suficiente pentru cele 14 sate componente ale localităţii. BEJ Vâlcea a respins astfel decizia Biroului Electoral de Circumscripţie din Zătreni, care spunea că cele 9 sate sunt depopulate şi sunt amplasate liniar, nefiind astfel împiedicată luarea la cunoştinţă de afişele electorale şi de persoanele ce locuiesc în satele în care nu au fost amplasate panouri pentru afişaj electoral. Nu a prezentat relevanţă pentru BEJ nici împrejurarea că, până la momentul începerii campaniei electorale, respectiv 6 mai 2016, nu au fost înregistrate contestaţii faţă de Dispoziţia nr. 124/29 aprilie 2016 emisă de primarul comunei Zătreni, în condiţiile în care legea nu prevede termen limită de depunere a contestaţiei împotriva dispoziţiei menţionate ca fiind data începerii campaniei electorale.

 

  • Zvonurile apărute în presa locală privind plecarea lui Florin Brăgău de la televiziunea Etalon nu sunt reale. La acest moment, colaborarea dintre Brăgău şi Iulian Margu merge bine şi sunt semne că va merge şi mult timp de acum încolo.

 

  • Cu toate că suntem la mijlocul anului, Gică Păsat de la Consiliul Judeţean nu a catadicsit nici până acum să prezinte consilierilor spre informare şi aprobare bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2016 al CET Govora, societate deţinută integral de instituţie. Îi readucem noi aminte că atunci când era preşedinte al CJ răposatul Ion Cîlea, consilierul Păsat îi cerea regulat informări şi rapoarte detaliate despre societăţile din subordinea instituţiei, inclusiv CET, iar acum vrea să „bage gunoiul sub preş” şi nu vrea să prezinte public vâlcenilor situaţia dramatică cu care se confruntă CET Govora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe