Florin Brăgău de la PRU aruncă mănuşa contracandidaţilor la Primăria Râmnicului

duminică, 29 mai 2016

 

Candidatul Partidului România Unită la Primăria Rm. Valcea este cel mai curajos dintre cei care doresc sa ocupe fotoliul de primar, pentru ca are tupeul sa se confrunte in spatiul  public cu toti contracandidatii săi. Florin Bragau a lansat o invitatie tuturor reprezentantilor partidelor politice care participa la alegerile locale din 5 iunie 2016 sa deybata in fata ramnicenilor cele mai stringent problem ale muncipiului. Pentru a nu fi acuzat de partipriuri, Bragau propune ca deybaterea sa fie moderata de trei jurnalisti care sa reprezinte  cele trei televiziuni locale. Iata ce a postat Florin Bragau pe pagina sa de socializare:

 

Domnule Mircia Gutau, Fomnule Romeo Rădulescu, Domnule Grigore Crăciunescu, Domnule Remus Grigorescu, dorința cetățenilor este să avem o confruntare cu toți candidații la funcția de primar, inclusiv ceilalți candidați de la toate partidele politice. Pe această cale, vă propun o CONFRUNTARE ELECTORALĂ PE TOATE TEMELE DE INTERES LOCAL ȘI MODERATĂ DE MAXIM 3 MODERATORI, CÂTE UNUL DE LA FIECARE post de TELEVIZIUNE locală, într-un loc public  teatrul Anton Pann, Filarmonica... Etc)!!! În cazul în care considerați că cetățeanul este mai presus decât ego-ul personal sau cel politic, haideți să dăm frâu acestei DEZBATERI PUBLICE LOCALE VÂLCENE!! Dumneavoastră, stimați cetățeni ai municipiului Râmnicu Vâlcea, trebuie să susțineți prin mesaje această dezbatere public!!! Eu mă las pe mâna dumneavoastră!!!

Asteptam sa vedem cati dintre contracandidatii lui Bragau au curaj sa se lase pe mana ramnicenilor. Ideea tanarului de la PRU este foarte sanatoasa pentru acest oras. Florin Bragau isi doreste ca toti candidatii sa vina si sa expuna  interactiv in spatiul public programele lor pentru oras.  In ceea ce-l priveste pe candidatul Partidului România Unită la funcţia de primar al Râmnicului, acesta vrea audit la Primărie pe ultimii 26 de ani. Florin Brăgău vrea să se ştie exact cum au fost cheltuiţi banii Râmnicenilor colectaţi prin taxele şi impozitele locale în ultimii 26 de ani. Specialist în economie şi analize financiar contabile, tânărul candidat consideră că nu sunt de-ajuns controalele Curţii de Conturi şi ale altor instituţii abilitate pentru a vedea negru pe alb tot ce s-a furat din banul public. “Vinovaţii trebuie să plătească. Toţi. De la cel primul funcţionar public, până la edil, acolo unde s-a furat. M-am săturat să aud peste tot pe unde mă duc ca locuiesc într-un oraş cu corupt. Suntem renumiţi pentru heckări şi pentru primari arestaţi. Din păcate. Trebuie să redevenim un municipiu respectat în România. Şi numai cu noi, tinerii, şi toţi vâlcenii cinstiţi, de bună credinţă se poate”, a declarat Florin Brăgău. Candidatul PRU la Primăria Râmnicului şi Consiliul Judeţean îşi doreşte şi eliminarea birocraţiei din prima instituţie a municipiului. Florin Brăgău vrea să infiinţeze la Primărie un Birou Unic pentru Cetăţean, unde oamenii să-şi poată rezolva toate cererile şi să nu mai fie plimbaţi de la un ghişeu la altul. Şi preţul pe care vâlceanul îl plăteşte la apa curentă este o problemă a cărei rezolvare apare în programul de campanie al lui Brăgău. Acesta are ca soluţii renegocierea tarifului la apa prevăzut în proiectul accesat de APAVIL prin fonduri europene, reorganizarea personalului prin depolitizarea şi eliminarea nepotismului din instituţie, şi înlocuirea instalaţiilor de apă uzate. Candidatul PRU Vâlcea vrea să cureţe şi pieţele Râmnicului de mafia samsarilor care pur şi simplu, blochează accesul micilor producători autohtoni în pieţe.

flayer FB Ramnic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe