Șpârle și șopârle, 26.05.2016

joi, 26 mai 2016
  • Fostul edil şef de tristă amintire al comunei Drăgoeşti, Emilian Isuf, a rămas din nou... pe drumuri, după ce societatea unde era angajat (SC Ferma Frânceşti SRL) i-a desfăcut contractul de muncă din motive de indisciplină şi absenţe nemotivate. Se pare că Isuf este un „specialist” în acest domeniu, întrucât a mai fost dat afară de la alte firme şi instituţii, inclusiv în anul 2012, când oamenii din Drăgoeşti l-au „concediat” din fruntea primăriei.

 

  • Pe ultima sută de metri a mandatului de preşedinte, nea Gică Păsat de la Consiliul Judeţean, şi firma Logistic Media Pop Art SRL, cu sediul în judeţul Cluj (reprezentată prin administrator Pop Andrei) au semnat contractul de furnizare şi distribuţie a merelor în cadrul programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli pentru... anul şcolar 2015-2016, în judeţul Vâlcea. Preţul estimat al contractului fără TVA este de circa 91.000 euro, însă este ciudată încheierea acestui contract exact acum, când mai sunt doar câteva săptămâni din anul şcolar 2015-2016.

 

  • Se zvoneşte că primarul comunei Mateești, Valerian Alexie, l-ar concura la... sentimente pe șeful său de partid, durul Muican. „Disputa” cu o anume doamnă Florii (membră PNL) se consumă la București, la întâlnirile de lucru ale partidului. Ce bine ar fi ca alegătorii din Mateeşti să se prindă și să nu mai voteze săgețile liberale....

 

  • Primarul din Perişani, Ion Sandu, a făcut zilele trecute mai multe adrese către Prefectura Vâlcea şi către Autoritatea Electorală Permanentă prin care a sesizat disfuncţionalităţi la secţiile de votare din localitate. Ion Sandu spune că există riscul ca la una sau mai multe secţii de votare din Perişani să nu se prezinte toţi operatorii de calculator propuşi de primărie deoarece nu au fost acceptaţi de Biroul Electoral din comună. „Nu cunoaştem criteriile de selecţie folosite de dumneavoastră, dar cunoscând care este valoarea indemnizaţiei pentru aceştia pe perioada alegerilor, dar şi distanţa dintre localităţile de domciliu şi comuna Perişani, ne temem că operatorii desemnaţi de dumneavoastră, fiind din alte localităţi, vor refuza să vină la simulările din teren sau chiar în perioada votării la Perişani”, atrage atenţia primarul Ion Sandu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe