Circulaţie îngreunată pe DN7, după ce Oltul a ieşit din matcă - FOTO

joi, 26 mai 2016

Drumul Naţional 7 a fost inundat, joi dimineaţa, iar circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat în zona localităţii Câinenii Mici, unde nivelul apei pe carosabil este de cinci-şase centimetri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vâlcea: Circulaţie îngreunată pe DN7, după ce Oltul a ieşit din matcă - FOTO (Imagine Darius Mitrache / Mediafax Foto)

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că râul Olt a ieşit din matcă, iar pe carosabil a ajuns o cantitate mare de apă, astfel că circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat în zona localităţii Câinenii Mici, la kilometrul 237+200 de metri.

În plus, în această zonă a DN 7, din cauza unor lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată, traficul este deviat de pe drumul naţional pe un drum lateral.

Pentru rezolvarea acestei probleme, autorităţile din Vâlcea au cerut reprezentanţilor Hidroelectrica să deschidă barajul hidrocentralei situate în aval, pe râul Olt.

"Se circulă îngreunat, dar se circulă. Am mai avut această problemă pe Valea Oltului. Este vorba de deviaţia de circulaţie de la Râul Vadului, pe la calea ferată. S-a luat legătura cu ISU, iar Prefectura a luat legătura cu reprezentanţii Hidroelectrica şi vor da drumul în aval barajului primei hidrocentrale de pe Olt”,a declarat, corespondentului MEDIAFAX, inspectorul Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Ea a adăugat că nivelul apei este de cinci-şase centimetri, însă autoturismele pot trece prin zonă, adaptând viteza la condiţiile de drum.

"Este apă pe carosabil undeva la cinci-şase centimetri. Nu este foarte mult, deci, şi se poate trece cu roata. Nu sunt probleme, nu avem maşini avariate, nu avem maşini oprite acolo. De plouat nu cred că mai plouă şi sperăm că va fi în regulă”, a conchis inspectorul Alina Teodorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe