Candidatul PSD la Primăria Bălceşti, Ion Curelaru: EU ŞI CONSTANTIN RĂDULESCU VOM FACE O ECHIPĂ BUNĂ, PENTRU CĂ ESTE CRESCUT DE ION CÎLEA!

miercuri, 25 mai 2016

 

Candidatul PSD pentru funcţia de primar al oraşului Bălceşti spune că îşi doreşte să continue proiectele pentru comunitate, iar pentru aceasta se bazează şi pe sprijinul Consiliului Judeţean Vâlcea, unde candidat pentru funcţia de preşedinte este Constantin Rădulescu.

„Constantin Rădulescu este un bărbat tânăr, a fost director în cadrul unor companii private, cu peste 1000 de oameni, este de 16 ani în administraţie şi pot să vă spun cu toată încrederea, eu inginerul Curelaru, care am fost subaltern şi coleg al lui Ion Cîlea, «Dumnezeu să-l odihnească!», că actualul nostru Preşedinte, domnul Constantin Rădulescu, a fost crescut politic şi administrativ de Ion Cîlea.

Eu ca primar trebuie să mă bazez pe sprijinul Consiliului Judeţean, Consiliul Judeţean care acum este condus de PNL-işti şi PDL-işti.

PSD-ul şi urmaşul lui Ion Cîlea trebuie să revină la conducerea Consiliului Judeţean pentru că numai aşa se va face dreptate şi comunitatea din Bălceşti va fi sprijinită de echipa pe care eu o voi face împreună cu domnul Constantin Rădulescu.

La începutul anului m-a ajutat, ne-am luptat şi am reuşit să salvăm «Căminul de bătrâni» ca să nu fie închis. Bălceştiul şi eu ca Primar avem nevoie de oameni care să se lupte pentru noi aşa cum a făcut Constantin Rădulescu” – Ion Curelaru, Candidat PSD pentru funcţia de primar al oraşului Bălceşti.

COSTI+CILEA-1

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe