Parcare subterană de 200 de locuri în centrul municipiului Rm. Vâlcea, cu acces gratuit timp de cinci ani

marți, 24 mai 2016

Vâlcenii vor beneficia din această vară de o parcare centrală subterană de 200 de locuri la care vor avea acces gratuit timp de 5 ani, a declarat primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Ion Gigi Matei.

"Cu toţii ştim disconfortul pe care l-au produs aceste şantiere din centru. La mijlocul verii, cel târziu la finalul ei, parcarea din centru va fi finalizată. La proiectul de reamenajare a spaţiului central, în această săptămână se va turna ultima placă de la parcare, ceea ce înseamnă că într-o proporţie foarte mare lucrarea a fost executată. Urmează finisajele, continuarea pietruirii, instalaţiile sanitare, de aer condiţionat, scările rulante, lifturile. Am stat de vorbă cu constructorul şi spunea că în maximum trei săptămâni după ce se decofrează subsolurile ar putea încheia în totalitate instalaţiile la subsol, ceea ce înseamnă că în maxim două luni lucrarea poate fi finalizată. După aceea, cred că râmnicenii vor aprecia lucrarea care s-a realizat în centrul Râmnicului, mai ales că vor folosi parcarea subterană cinci ani gratuit, aşa cum este prevăzut în contractul de finanţare, fiind un proiect neaducător de venituri", a declarat Matei.

Proiectul de reamenajare a centrului municipiului Râmnicu Vâlcea include şi un spaţiu de promenadă şi un pasaj pietonal subteran. Întreaga valoare a proiectului demarat în 2014 se ridică la aproximativ 14 milioane de euro. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe