Vino să descoperi Noul Tiguan la showroomul Nurvil Volkswagen din Rm.Vâlcea!

luni, 23 mai 2016

• A doua generaţie a modelului de succes dispune de tehnologie nouă şi de un design marcat de forţă.
• Pe piaţa sunt diponibile trei versiuni, la preţuri începând cu 21.013 euro TVA inclus.
Noul Tiguan debutează în versiunea sportivă R-Line, în cea clasică on-road şi cea off-road, concepută special pentru utilizarea pe teren dificil.
Sunt oferite urmatoarele versiuni motor/transmisie:
 1,4 TSI cu 125 CP în combinaţie cu o cutie de viteze manuală
 1,4 TSI cu 150 CP în combinaţie cu M6 si DSG
 2,0 TSI cu 180 CP in în combinaţie cu DSG şi 4MOTION
 2,0 TDI cu 115 CP în combinaţie cu o cutie de viteze manuală
 2,0 TDI cu 150 CP în combinaţie cu DSG şi 4MOTION
 2,0 TDI 190 CP în combinaţie cu DSG şi 4MOTION
 2, 0 TDI cu 240 CP în combinaţie cu transmisia automată cu dublu ambreiaj (DSG) şi tracţiune integrală 4MOTION
La noul Tiguan cu tracţiune integrală este utilizat pentru prima dată 4MOTION Active Control. Acest sistem adaptează în mod optim sistemul de tracţiune integrală la condiţiile de mers, cu modurile de condus Onroad, Offroad, Snow şi Offroad Individual. Noul Tiguan este de asemenea un autovehicul ideal pentru tractare, putând trage sarcini de până la 2,5 tone.
Noul Tiguan este primul SUV al Grupului Volkswagen care are la bază platforma revoluţionară MQB (platforma modulară transversală). Proporţiile caroseriei sale sunt mai dinamice decât cele ale modelului anterior şi sunt completate de un design concis. Greutatea a fost redusă şi mai mult. Totodată, interiorul oferă mai mult spaţiu pentru pasageri, iar spaţiul pentru bagaje a fost extins cu până la 145 litri. Flexibilitate adiţională este oferită de bancheta standard care permite ajustarea longitudinală cu 18 cm.
Noile sisteme de asistenţă desăvârşesc confortul, caracteristicile dinamice şi siguranţa. De exemplu, sistemul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist cu funcţia City de frânare de urgenţă, monitorizarea pietonilor şi sistemul de avertizare la părăsirea neintenţionată a benzii de rulare Lane Assist sunt toate incluse în echiparea standard. Serviciile on-line Car-Net includ informaţii on-line din trafic şi informaţii cu privire la poziţia de parcare, precum şi interconectarea cu un smartphone, astfel încât aplicaţiile să poată fi folosite confortabil prin intermediul ecranului sistemului de radio-navigaţie. Aceasta este posibil atât pentru smartphone-urile actuale Apple, cât şi pentru cele cu Android, prin intermediul App Connect. Chiar şi tabletele devin o parte integrantă a automobilului, graţie aplicaţiei Media Control.
Tiguan şi-a adjudecat poziţia de lider între SUV-urile compacte încă de la lansarea sa pe piaţă în 2007 - cele peste 2,8 milioane de unităţi produse reprezintă dovada în acest sens. Tiguan continuă deja pe calea succesului deschisă de predecesorul său. În noiembrie 2015, noul SUV şi-a primit deja primul premiu: "Auto Trophy 2015", în baza unui sondaj internaţional la care au răspuns cititorii revistei germane "Auto Zeitung".
Pentru mai multe informatii va asteptam la showroomul nostru Nurvil Volkswagen Rm.Valcea, Raureni nr.28, tel. 0250.703.630, www.nurvil.ro, https://www.facebook.com/Nurvil.Volkswagen .

23.05.2016
Sursa: Nurvil Volkswagen/Dep.Marketing

Noul Tigua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe