Șpârle și șopârle, 23.05.2016

duminică, 22 mai 2016

 

  • În atenţia Poliţiei Locale şi a Primăriei Râmnicului: Partidul Puterii Umaniste - Social Liberal a încălcat din nou flagrant legea alegerilor locale! Candidatul la primărie al acestui partid, „ziaristul” Constantin Tanislav, şi-a pus afişe pe panourile primăriei din oraş alături de afişul PPU-SL la Consiliul Judeţean, lucru interzis de lege, care spune că un partid politic are voie doar la un SINGUR afiş pe un panou electoral. Deţinem probe foto în acest sens! Cât despre Tanislav nici nu are rost să mai stricăm cerneala tipografică, deoarece toată lumea ştie că a fost un traseistul politic nr. 1 al Vâlcii şi că va obţine... doar 2-3 voturi la alegerile locale.

 

  • Jocul la „cacealma” al secretarului Consiliului Judeţean, Constantin Dirinea, va fi răsplătit regeşte dacă (Doamne fereşte!) Cristian Buican va fi ales preşedinte al instituţiei. Încă de la numirea lui Gică Păsat în fruntea bucatelor de la Consiliul Judeţean Vâlcea, Dirinea a făcut un pact secret cu liberalii lui Buican şi a dat „verde” la toate încălcările de lege de la proiectele de hotărâri iniţiate de preşedintele Păsat şi consilierii judeţeni „galbeni”. Acum, după alegerile locale, Constantin Dirinea va primi din partea lui Buican o pensie liniştită din calitatea de secretar al instituţiei, dar şi un post cald de consilier personal al baronului Buican, având în vedere că actualul consilier personal Bogdan Popescu va fi ales consilier judeţean.

 

  • O mare patroană de ziar local, ce se dădea „fată mare” în relaţia de publicitate cu CET Govora, a acceptat „mărul otrăvit” oferit de deputatul Cristian Buican şi a semnat un contract gras cu liberalii de 170 milioane lei vechi pentru această campanie electorală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe