Candidatul PSD, Gheorghe Gângu: Comuna Bujoreni va fi independentă energetic

sâmbătă, 14 mai 2016

GINGU
Gheorghe Gîngu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Bujoreni, are în plan realizarea unui parc cu panouri solare fotovoltaice, dacă oamenii din localitate îi vor acorda votul de încredere la alegerile locale din data de 5 iunie 2016. El consideră că este singura soluţie pentru ca localitatea Bujoreni să obţină independenţa energetică şi, astfel, să se economisească banul public.
„Ţin foarte mult la realizarea unui parc cu panouri solare fotovoltaice în comuna Bujoreni. Este extrem de important şi am identificat şi terenul unde se poate realiza. Parcul ar urma să se înfiinţeze la Gura Văii, în punctul ‹În Trepte›, pe fostul islaz comunal. Coroborat cu acest proiect, am în plan şi extinderea şi modernizarea iluminatului public, urmând a fi montate leduri. Vreau ca fiecare colţişor al localităţii Bujoreni să fie iluminat pentru ca cetăţenii şi proprietăţile lor să fie în siguranţă.
Avem o mare problemă în comuna noastră cu furturile de subzistenţă. Şi dacă tot vorbim de siguranţa cetăţenilor din Bujoreni, trebuie să menţionez că un alt proiect important pe care doresc să îl realizez se referă la montarea şi punerea în funcţiune a unui sistem de monitorizare video” – susţine Gheorghe Gîngu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Bujoreni, judeţul Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe