Pesediștii nu-l vor vota pe traseistul fără caracter, Romeo Rădulescu! Ei vor vota doar listele PSD pentru Consiliul Local și Consiliul Județean!

miercuri, 11 mai 2016

Romeo Rădulescu va trage PSD în jos la aceste alegeri! Socoteala de-acasă, nu se va potrivi cu cea de-acasă. Ne vine greu să credem că pesediștii autentici îl vor vota pe îngâmfatul Romeo, traseistul politic Number One din Vâlcea. Acum că a început campania electorală, am avut ocazia să aflăm părerea multor râmniceni în legătură cu varianta pesedistă de la Râmnicu Vâlcea: FOARTE PROASTĂ! Un om cu un caracter defect, așa cum este Romeo Rădulescu (să nu uităm cum a mușcat mâna celui care i-a dat să mănânce un cozonac întreg și l-a lansat pe orbita mare a politicii: Mircia Gutău!), este o alegere nepotrivită pentru funcția de primar în municipiul Râmnicu Vâlcea. Alegătorii din muncipiu au oferte mult mai bune din partea celorlalte partide. Așadar, Ziarul de Vâlcea îi sfătuiește pe vâlceni SĂ NU-L VOTEZE PE ROMEO RĂDULESCU, DAR SĂ VOTEZE CANDIDAȚII PSD LA CONSILIUL LOCAL ȘI CONSILIUL JUDEȚEAN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Pesediștii nu-l vor vota pe traseistul fără caracter, Romeo Rădulescu! Ei vor vota doar listele PSD pentru Consiliul Local și Consiliul Județean!”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe