SC Cazicom SRL a finalizat lucrările la Drumul Judeţean 665: Vaideeni - Horezu!

joi, 5 mai 2016

Ieri, 04.05.2016 au fost recepţionate lucrările la Drumul Judeţean 665. Investiţia a fost realizată de societatea SC Cazicom SRL, prin Proiectul „Reabilitare şi modernizare DJ 665 - Limita judeţului Gorj - Mariţa - Izvorul Rece - Vaideeni - Horezu, Km 53+650 - 69+169, jud. Vâlcea”, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale, Domeniul de intervenţie 2.1. Proiectul a inclus şi reabilitarea a două poduri din beton armat, unul peste pârâul Cerna şi altul peste pârâul Mariţa, precum şi realizarea de şanţuri, rigole, podeţe, drumuri laterale, zid de sprijin, stâlpi metalici pentru indicatoare rutiere, parapeţi metalici, borne kilometrice, marcaje longitudinale şi transversale.
Pimarul comunei Vaideeni, Daniel Băluță a declarat cu această ocazie: Am participat de-a lungul timpului, la toate fazele de implementare şi derulare ale proiectului, iar ieri, am inaugurat un drum care include comuna Vaideeni, pe harta unor trasee modernizate la standarde europene.

Și de data aceasta s-au înghesuit la tăierea panglicii indivizi politici care nu au avut nici o legătură cu această lucrare: cercetatul penal Gică Păsat de la CJ și adjunctul Romulus Bulacu. Rușine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “SC Cazicom SRL a finalizat lucrările la Drumul Judeţean 665: Vaideeni - Horezu!”

  1. dar de infractorul de fartat primarul horezului ce mai spuneti? ca si el este de 2 ani cu procese penale. incompatibil declarat de anii... are 0 proiecte realizate in 4 ani... la puscarie doar in interes personal a facut ceva... a scos de la executare silita casa

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe