Șpârle și șopârle, 05.05.2016

miercuri, 4 mai 2016
  • După 10 ani de diferende şi conflicte mocnite cu Primăria Râmnicului, controversatul patron al firmei Oltcarn Construct, Nicu Sofianu, a intrat în sfârşit în legalitate în privinţa lucrărilor executate la Hotelul Sofianu, imobil construit pe amplasamentul fostei băi comunale din Zăvoi. În anul 2006, Nicu Sofianu a profitat că la conducerea primăriei era bunul său prieten Constantin Monceanu (fostul primar Mircia Gutău şi fostul vice Nicolae Dicu erau în arest preventiv) şi a obţinut atunci în condiţii dubioase autorizaţia de construire. Abia acum, în data de 3 mai 2016, Primăria Râmnicului a emis certificatul de urbanism nr. 625 pentru SC Oltcarn Construct SA, strada Ştirbei Vodă nr. 9, „intrare în legalitate - transformare subsol în demisol şi realizare mansardare M1+M2 la corp hotel (modificări la lucrările executate în baza autorizaţiei de construire nr. 1079/26422/18 septembrie 2006)”.

 

  • Primarul din Scundu, Dumitru Blejan, şi cel din Slătioara, Sorin Romcescu, au atacat recent la Tribunalul Vâlcea „deciziile” de incompatibilitate formulate la adresa celor doi de către Agenţia Naţională de Integritate.

 

  • Revenim şi semnalăm din nou Primăriei Râmnicului faptul că mai mulţi oameni sunt muşcaţi şi agresaţi de zecile de câini vagabonzi de pe „teritoriul marcat” dintre podul de fier de la Cina până la bariera de la Dovali, paralel cu calea ferată. Alo, poate se trezeşte din somn şi Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân!?!

 

  • Primarul din Creţeni, Ion Spîrleanu, are mari insomnii în perspectiva alegerilor locale de peste o lună. Conform celor mai recente sondaje de opinie, fostul vice Cătălin Zugravu (de la Partidul Social Românesc) este cotat cu cele mai mari şanse să ocupe postul de edil-şef al localităţii. Şi în comuna Ghioroiu, candidatul PSRO are prima opţiune în ochii electoratului în faţa actualului primar bănuit de mai multe abuzuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe