ȘOC și GROAZĂ la LIBERALII vâlceni! Vicepreședintele CJ - Bulacu și primarul din Horezu - Fârtat au fost declarați INCOMPATIBILI!

joi, 28 aprilie 2016

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă, precum și posibila săvârșire a infracțiunilor de conflict de interese și a celor asimilate faptelor de corupție în cazul a 28 aleși locali (5 primari, 10 viceprimari, 12 consilieri locali și 1 consilier județean). Pe lista publicată azi de ANI se află și doi aleși din județul Vâlcea, vicepreședintele CJ Vâlcea, Romulu Bulacu și primarul orașului Horezu, Ilie Fârtat, fiind declarați INCOMPATIBILI:

FÂRTAT ILIE, Primar al Orașului Horezu, județul Vâlcea, ilegal în consilii de administrație!
S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 26 iulie 2012 – 01 martie 2016, întrucât a deținut simultan cu funcția de primar și funcția de membru în Consiliile de Administrație al Liceului ”Constantin Brâncoveanu” din Horezu (în perioada 10 septembrie 2012 – 20 septembrie 2013) cât şi al Spitalului Orășenesc din Horezu (în perioada 26 iulie 2012 – 01 martie 2016), participând la ședințele consiliilor şi semnând procesele – verbale de ședință aferente, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

BULACU ROMULUS, Consilier județean în cadrul Consiliului Județean Vâlcea, județul Vâlcea - AFACERI CU SOCIETĂȚILE DIN SUBORDINEA CJ!

buican-bulacu

S-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât în perioada exercitării mandatului de consilier judeţean, au fost încheiate contracte comerciale de furnizare produse între S.C. MINET S.A. (societatea comercială la care persoana evaluată deține calitatea de asociat) şi Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Vâlcea (în valoare de 1.365,98 lei) şi respectiv, între S.C. MINET CONF S.R.L. (societatea comercială la care persoana evaluată deține calitatea de asociat) şi Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu”Mihăești (în valoare de 2.685,84 lei). Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. nr. 161/2003.

Rămâne de văzut dacă Bulacu și Fârtat își vor da DEMISIILE DE ONOARE din funcțiile deținute și dacă vor renunța la candidaturi pentru alegerile din iunie 2016!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe