Liberalul Cristian Buican este cercetat în două dosare de DNA! Este protejat sau nu de șeful SRI, Eduard Hellvig?!

luni, 25 aprilie 2016

Deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea, are probleme penale! Parlamentarul este cercetat de procurorii DNA în două dosare, fiind vorba de două denunțuri plus dovezi incontestabile!  Informația este sută la sută sigură! Unul dintre cele două dosare se află într-un stadiu foarte avansat al cercetărilor putând fi oricând dus în Parlament pentru a se da curs începerii urmăririi penale împotriva deputatului Buican care se bucură de imunitate parlamentară! Din păcate, acest lucru nu se întâmplă deocamdată. Ofițerii judiciari au întocmit dosare foarte bine puse la punct, dar procurorii încă nu au făcut pasul de a le trimite la Camera Deputaților. Așadar, cineva încă îl protejează pe Buican?! Să fie bunul său prieten, fost coleg de partid, Eduard Hellvig (foto), actualul șef de la SRI (așa cum se laudă Buican)? Așteptăm un răspuns de la conducerea DNA, de la procurorul șef Laura Codruța Kovesi. Dacă era vorba de un cetățean oarecare ar fi fost demult săltat de Parchet!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Liberalul Cristian Buican este cercetat în două dosare de DNA! Este protejat sau nu de șeful SRI, Eduard Hellvig?!”

  1. CINE SĂ-L ANCHETEZE PE CIOBANUL ĂSTA-BORFAȘ? NU MAI SCĂPĂM DOMNULE PÂRNĂU DE JAVRELE ASTEA PĂDUCHIOASE. CINE ȘTIE, POATE PE LUMEA CEALALTĂ???

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe