Tânărul Marian Florea promite să revigoreze economia municipiului Drăgășani!

sâmbătă, 23 aprilie 2016

Tânărul Marian Florea, presedintele Asociatiei Administratorilor Publici din Romania, va candida din partea Partidului Social Românesc la Primăria Drăgășani.

Imediat după depunerea candidaturii, Marian Forea a postat următorul mesaj pe pagina de facebook:

Va anunț ca începând din data 21.04.2016, sunt oficial Candidat pentru portofoliul de Primar pentru Primăria Municipiului Dragasani. Am depus documentele aferente candidaturii. Dosarul a fost înregistrat și depus la Judecătoria Drăgășani.
Mulțumesc frumos, tuturor prietenilor care mi-au acordat semnăturile pentru lista de susținători, oferindu-mi in acest sens, dreptul de a candida.
În calitatea mea oficiala de candidat la Primaria Drăgășani, pentru portofoliul de Primar, convoc în data de 29 aprilie 2016, la sediul meu de campanie, toți agenții economici din Drăgășani.
Vom evalua și vom găsi soluții pentru revigorarea mediului de afaceri din Drăgășani. Vom încerca să răspundem la întrebările: "De ce investitorii ocolesc municipiul Dragasani?", "De ce agenții economici din Drăgășani, nu se mai dezvolta, nu mai investesc?", "Ce perspective se intrevad?", "Ce putem face?".
Voi colabora cu agenții economici din Dragasani si nu numai si cu Serviciul de Taxe și impozite din cadrul Primăriei Dragasani, pentru oportunități de finantare și pentru un regim de impozitare flexibil, care sa aducă plus valoare comunității noastre.
Va mulțumesc frumos încă o data și va aștept la sediul meu pe toți cei care Cred în mine, Cred în proiectul meu pentru Dragasani, vis-a-vis de hotel Rusidava, pe terasa lângă florărie, în fiecare zi dupa ora 17.00.
Voi fi cel mai tânăr și competent primar.
Sunt primul candidat inregistrat.
Voi fi primul si dupa exprimarea votului.

Îl cunoaștem pe Marian Florea, știm că este un tânăr foarte ambițios, muncitor, inteligent, un profesionist în domeniul administrației publice. Suntem convinși că locuitorii din Drăgășani nu vor greși dacă-l vor vota la funcția de primar! Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe