Oltchim Râmnicu Vâlcea face angajări pentru prima dată în ultimii patru ani

sâmbătă, 23 aprilie 2016

Oltchim Râmnicu Vâlcea face, pentru prima dată în ultimii patru ani, angajări, după ce societatea a intrat, în 2013, în insolvenţă, iar anterior, în 2012 a fost închisă timp de trei luni, scrie Agerpres.

Oltchim Râmnicu Vâlcea face angajări pentru prima dată în ultimii patru ani

Potrivit directorului AJOFM Vâlcea, Dumitru Cornoiu, combinatul vâlcean a depus o ofertă de locuri de muncă pentru electricieni şi lăcătuşi mecanici.

'În cursul acestei săptămâni, din partea Oltchim (...) se caută trei electricieni, vechime în domeniu minim 5 ani, calificare în domeniu, încadrarea în muncă este pe durată determinată de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe durată nedeterminată. Se mai caută 7 lăcătuşi mecanici, vechime în domeniu minimum 5 ani, calificare în domeniu, încadrarea în muncă este pe durată determinată de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe durată nedeterminată. Se caută, de asemenea, un meseriaş cale, în aceleaşi condiţii', a precizat joi, pentru AGERPRES, directorul AJOFM Vâlcea.

Oltchim Râmnicu Vâlcea este unul dintre cei mai mari agenţi economici din judeţul Vâlcea, cu capital de stat, care se află în insolvenţă din anul 2013.

În ultimii trei ani, societatea a efectuat două rânduri de concedieri colective, ajungând în prezent la un număr de aproximativ 1.900 de salariaţi. Anul 2015 a fost primul de când combinatul se află pe profit, funcţionând la 30% capacitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe