Liberalul Bogdan Popescu îi dă pe mâna DNA pe directorii de la: RAJDP, CET Govora, DGASPC și APIA!

joi, 21 aprilie 2016

Managerul de campanie al liberalilor, Bogdan Popescu (membru în mai multe CA-uri pe la firme de stat și consilier personal al președintelui CJ), e foc și pară pe directorul Onete de la Servcet. De ce? Pentru că, spune Popescu, nu i-ar fi pus la dispoziție contractele încheiate de Servcet în ultimii ani cu diverse firme. Ziarul de Vâlcea a semnalat matrapazlâcurile de la Servcet și nu avem cum să nu lăudăm și să nu încurajăm efortul bine intenționat (credem noi!) al lui Bogdan Popescu, mâna dreaptă a celui mai corect politician vâlcean Cristian Buican (ghilimele, ghilimele!). Supărat nevoie-mare, membrul liberal din CA se bate cu pumnii în piept că ar fi trimis și la DNA o reclamație împotriva nevinovatului director Onete, care a fost, fie vorba între noi, cam martor la căratul apei în toți acești ani. Felicitări!

Dar dacă este așa revoluționar și dornic de dreptate cu orice preț, de ce nu procedează musiu Bogdan Popescu la fel și cu societățile conduse de colegi de partid ?!

Patru exemple: Regia Județeană de Drumuri și Poduri, călcată recent de procurorii DNA, unde de ani de zile își face de cap liberalul Vălimăreanu (căruia i-am trimis și noi adrese pe Legea 544, pe care le-a aruncat la gunoi!), individul fiind un fel de satrap al instituției; DGASPC condusă de liberalul Nicolae Badea, chiar zilele trecute am prezentat un articol, în care am arătat cum îi folosește directorul pe angajați în interes personal; CET Govora - condusă de liberali, printr-un Comitet de Supraveghere ultrapolitizat; APIA, unde directorul Pintea face ce-l taie capul și mai ales ce-i dictează șeful de la partid, Cristian Buican.

Domnule justițiar Bogdan Popescu, când faceți adrese la DNA și împotriva acestor stimabili domni, care au aceleași apucături ca și cei de la Servcet? Numai atunci veți demonstra că sunteți de bună credință și nu acționați din interes politic și chiar personal! Și vom pune titlul de mai sus! Ne-am permis un mic joc, prin titlu, puține emoții în avans nu le strică domnilor directori!

Nu uitați: ora 6.00 dimineața... cioc, cioc!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe