Don Giovani, tras pe dreapta de Costi Rădulescu! Noul șef al PSD Bălcești este Ion Curelaru!

marți, 19 aprilie 2016

Astăzi, cu începere de la orele 17:00, în oraşul Bălceşti a avut loc un eveniment extrem de important pentru pesediştii din zona de sud a judeţului.
A fost dizolvat Biroul Organizaţiei PSD Bălceşti, astfel că în prezenţa a aproximativ 100 de membri, primarul Ion Curelaru a fost ales noul Preşedinte al Organizaţiei Orăşeneşti Bălceşti în fruntea unui birou format din 15 membri, care are ca şi obiectiv în următoarele 48 de ore constituirea echipelor de campanie pentru îndeplinirea obiectivului principal: "câştigarea funcţiei de primar al oraşului Bălceşti".
Alături de candidatul desemnat, domnul Ion Curelaru, la şedinţă au fost prezenţi primarul municipiului Drăgăşani, domnul Cristian Nedelcu, primarii localităţilor Făureşti, Creţeni, Ştefăneşti, Valea Mare, dar şi preşedinţi din mai multe organizaţii PSD din zona de sud a judeţului Vâlcea.

"Nu a fost o decizie uşoară, însă PSD este un partid serios şi puternic, care trebuie să intre în alegeri cu echipa perfect unită şi toţi să avem acelaşi obiectiv: «câştigarea majorităţii funcţiilor de primar dar şi un număr suficient de mandate de Consilieri Judeţeni, care să dea acestui judeţ un preşedinte al Consiliului Judeţean social democrat».
Îi preţuiesc şi îi respect atât pe fostul preşedinte al Organizaţiei Orăşeneşti Bălceşti, domnul Marin Victor, dar şi pe ceilalţi colegi alături de care am lucrat în PSD şi m-aş fi bucurat să fi venit la şedinţă să ne unim forţele într-un interes comun al locuitorilor şi al colegilor de partid – CÂŞTIGAREA ALEGERILOR.
PSD păstrează ritmul şi sunt convins că în Bălceşti vom câştiga primăria şi majoritatea în Consiliul Orăşenesc Bălceşti" – Constantin Rădulescu, Preşedinte PSD Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe