Traian Băsescu, despre PMP: "O bărcuță care s-a transformat în petrolier"

duminică, 17 aprilie 2016

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a fost joia recută la Galaţi, unde s-a întâlnit cu candidații la alegerile locale din acest județ. Băsescu le-a spus că formaţiunea politică pe care o conduce se va bate pentru locul întâi la alegerile locale din 5 iunie.

"Unii şi-au adus aminte că, la un moment dat, am spus despre PMP că s-a născut prea devreme, altădată am spus că partidul este ca o bărcuţă, iar dacă îi dăm drumul pe ocean trebuie să ajungă la ţintă. Numai că, bărcuţa asta s-a transformat în ditamai petrolierul şi încă n-a ajuns la ţintă. La ţintă va ajunge pe data de 5 iunie când Mişcarea Populară va câştiga alegerile", a spus Băsescu, citat de Agerpres.

Preşedintele PMP a menţionat că nu acceptă locurile doi sau trei în confruntarea electorală.

"Am auzit prin diverse organizaţii că îşi propun locul doi, locul trei. Aşa ceva nu există. Nu poţi să intri în competiţie să nu-ţi propui s-o câştigi, iar spiritul pe care l-am văzut aici, la Galaţi, este un spirit câştigător", a afirmat Băsescu.

Politicianul a dat ca exemplu situaţia lui din anul 2000, când la solicitarea partidului a intrat în competiţia electorală, şi, deşi nu era creditat cu mari şanse, a câştigat Primăria Capitalei.

"Ceea ce mi s-a întâmplat mie arată că în politică, atunci când vrei şi când faci tot ce se poate ca să-ţi valorifici şansele, nu există nu pot lua locul întâi. PMP trebuie să se bată pentru locul întâi, asta este ceea ce ne propunem. Nu vreau să vă par un om nerealist, se poate întâmpla să nu-l obţinem, la nivel de ţară, nu la Galaţi, dar atât timp cât te baţi pentru locul întâi ai şansa să-l obţii, de aceea eu vă cer să aveţi mentalitatea de învingător, pentru asta a fost făcut PMP, să fie un partid de învingători", a spus liderul PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe