Comitetul Executiv al PSD Vâlcea a validat cele 89 de candidaturi pentru funcţia de primar

duminică, 17 aprilie 2016

Duminică 17.04.2016, Comitetul Executiv al PSD Vâlcea s-a întrunit în şedinţă, având ca principale puncte ...pe Ordinea de zi o informare cu privire la activitatea PSD Vâlcea, prezentată de domnul Constantin Rădulescu – Preşedinte PSD Vâlcea, precum şi principalele direcţii strategice pentru pregătirea Organizaţiei în vederea participării la campania electorală.

Astfel, cei 107 membri prezenţi, preşedinţi de organizaţii, primari, viceprimari, aleşi locali, au validat cele 89 de candidaturi pentru funcţia de primar în localităţile judeţului Vâlcea, din partea PSD. A fost aprobată şi lista candidaţilor pentru funcţia de Consilier Judeţean şi au fost validate toate hotărârile luate de Biroul Permanent Judeţean până la şedinţa Comitetului Executiv.

"A fost o întâlnire deosebită, menită să confirme încă o dată că suntem o echipă unită şi puternică, o echipă care prin tot ceea ce doreşte să contruiască în judetul Vâlcea pune oamenii pe primul loc." - Constantin Rădulescu, Preşedinte PSD Vâlcea.

Domnul senator Laurenţiu Coca – Secretar Executiv al PSD Vâlcea, a propus şi dat citire Rezoluţiei prin care Comitetul Executiv Judeţean al PSD Vâlcea l-a desemnat pe Constantin Rădulescu candidat din partea PSD Vâlcea pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Administrativ.

Rezoluţia a fost votată unanim de cei prezenţi şi va fi comunicată viitorilor Consilieri Judeţeni din partea PSD pentru a fi dusă la îndeplinire.

Biroul de presă al PSD Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe