Sechestrați după ce au descoperit o bomba ecologică la Măldărești!

vineri, 15 aprilie 2016

Sechestrati dupa ce au descoperit o bomba ecologica.  Mai multe echipaje ale Apelor Romane si Garzii de Mediu, insotite de viceprimarul localitatii Maldaresti, nu au mai fost lasate sa iasa cu masinile de pe un drum public.

Cineva le-a barat drumul cu o bariera incuiata cu lacat, dupa ce au observat ca o groapa de gunoi otraveste apele din zona.

De ce s-a ajuns aici si cine isi permite sa faca legea in judetul Valcea, vedeti chiar acum! Imaginile socante au fost surprise de echipa Stirilor Kanal D in apropierea comunei Maldaresti din judetul Valcea.  Muntii de gunoaie care troneaza pe malul apelor curagatoare transforma locul intr-o bomba ecologica. Dejectiile gropii de gunoi se varsa intr-o apa curgatoare din zona. Mai multe autoritati s-au deplasat sa ia probe, dar nu au mai putut iesi din groapa.

Viceprimarul comunei, mai multi reprezentanti ai Apelor Romani si ai Garzii de Mediu au ramas captivi, dupa ce bariera a fost blocata in urma lor cu un lacat. Culmea este ca oamenii au demonstrat cu acte ca pana si acea bariera este montata ilegal.

Politia a venit, dar nu a rezolvat nimic. Nimeni nu stie cine a pus lacatul pe bariera, in urma lor, iar proprietarul gropii nu a vrut sa se deplaseze.

Oamenii spun ca pericolul de imbolnavire este iminent! Toata mizeria din groapa de gunoi se scurge in paraul din zona, a carui apa ajunge in Raul Olt. Mai mult de atat reprezentantii Apelor Romane , prezenti la fata locului sustin ca toata panza freatica din zona este poluata! Apa din fantani nu este potabila!

Este incredibil cum se incalca legea fara ca nimeni sa se sesizeze! Este de-a dreptul socant cum anumiti indivizi sfideaza cu totul autoritatile si se joaca cu sanatatea noastra a tuturor! Chiar este nevoie de alte cazuri de imbolnaviri sau mai rau decese, pe banda rulanta, ca cineva sa ia masuri?

- See more at: http://www.kanald.ro/sechestrati-dupa-ce-au-descoperit-o-bomba-ecologica-c2a0-mai-multe-echipaje-ale-apelor-romane-si-garzii-de-mediu--insotite-de-viceprimarul-localitatii_60781.html#sthash.PvKmSnuF.dpuf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe