Liberalii pregătesc FRAUDAREA ALEGERILOR: Cioloş l-a demis pe prefectul Cornoiu!

miercuri, 13 aprilie 2016

 

Prefectul de Giurgiu, Nina Camen Crişu, a fost înlocuit miercuri cu Zorinel Niculcea, cel de Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu, a fost schimbat cu Radu Renga, cel de Vrancea, Nicuşor Havici, a fost înlocuit cu Sorin Ionel Hornea, iar prefectul de Hunedoara, Sorin Adrian Vasilescu, a fost demis.

"Pe agenda de lucru de astăzi (miercuri-n.r.) a Guvernului avem încetări de activităţi ale unor prefecţi şi numiri de prefecţi", a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu

Potrivit acestuia, Executivul a aprobat hotărâri de încetare a exercitării cu caracter temporar prin detaşare a funcţiei publice de prefect pentru Nina Carmen Crişu (Giurgiu), Sorin Adrian Vasilescu (Hunedoara), Dumitru Nicu Cornoiu(Vâlcea) şi Nicuşor Havici (Vrancea).

Totodată, prin aplicarea mobilităţii în cazul înalţilor funcţionari publici, Zorinel Niculcea a fost numit prefect al judeţului Giurgiu, Radu Renga, prefect de Vâlcea, iar Sorin-Ionel-Florin Hornea a fost numit cu caracter temporar prefect de Vrancea.

Schimbarea de la Vâlcea operată de omul preşedintelui Iohannis, aşa-zisul tehnocrat Dacian Cioloş, este POLITICĂ sută la sută! Liberalii sunt disperaţi şi pregătesc FRAUDAREA ALEGERILOR, instalând la butoane oameni de paie, de genul lui Radu Renga.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Liberalii pregătesc FRAUDAREA ALEGERILOR: Cioloş l-a demis pe prefectul Cornoiu!”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe