Roxi Com, firma vărului deputatului Buican, a încasat MILIARDE de la Primăria Horezu!

duminică, 10 aprilie 2016

SC ROXI-COM SRL, firma care-i aparține lui Constantin Ștefan, vărul deputatului liberal Cristian Buican, a încasat MILIARDE de lei de la mai multe primării liberale. Un exemplu clar este cel al Primăriei Horezu, care a cumpărat de la Roxi Com papetărie în valoare de mai multe miliarde de lei. Și nu numai primăria, ci și instituțiile care primesc finanțare de la autoritatea locală: școlile din localitate și spitalul orășenesc.

Deputatul Cristian Buican locuiește, chipurile – cu chirie, de câțiva ani, împreună cu prietena sa, ziarista, într-un apartament cu trei camere din Râmnicu Vâlcea, pe strada Regina Maria, Bloc S 9. Imobilul îi aparține unui văr, Constantin Ștefan, patronul SC ROXI-COM SRL, firmă care are zeci de contracte cu instituții publice din județ.

De altfel, sediul ROXI-COM SRL, localitatea Ramnicu Valcea, judet Valcea este apartamentul în care locuiește Buican: Str. Regina Maria Nr. 18 Bl. S.9 Sc. A Ap. 7 Judet: Valcea Localitate: Ramnicu Valcea Telefon: 0744619258 | 0350408314 | Mobil: 0744619258 Fax: 0250744591, conform www.localbiz-valcea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe