Șpârle și șopârle, 07.04.2016

miercuri, 6 aprilie 2016
  • Pensionarul iubăreț Ludovic Zelici, directorul general de la CET Govora, minte de îngheață apele. Iată ce a declarat recent unei publicații locale: „Avem datorii imense, într-adevăr, şi mulţi bani de recuperat. Însă, în afară de vreo doi-trei care au câte 2.000 de lei de încasat restanţe din anul 2015, şi ne-au mai spus din când în când că ne cer insolvenţa, altceva nu s-a întâmplat. Au fost discuţii colocviale cu aceştia, nu a fost o declaraţie de insolvenţă.” În evidențele contabile ale CET Govora figurează zeci de creditori cu sute de miliarde de lei! Dacă situația este așa de roz la CET, musiu Zelici, de ce CFR urmează să vă blocheze conturile?! Pentru că directorul economic Lăpădat se grăbește să le plătească facturile prietenilor și îl omite pe cel mai important transportator?!

 

  • Știți cum îi spuneau oamenii de afaceri, din domeniul asfaltărilor, directorului de la CJ Vâlcea, Mierluș? Apelativul surprins în stenogramele convorbirilor telefonice era: Milogul.

 

  • Cazanul 7 de la CET Govora, în care s-au investit milioane de euro pentru retehnologizare, gâfâie din toate încheieturile! Numai în ultimele două luni s-a spart de câteva ori! În aceste condiții, este clar că este ceva putred în Danemarca și că banii europeni au cam fost cheltuiți de pomană. Vinovații să plătească! Se aude la Consiliul Județean?

 

  • Fostul ministru al Mediului, Rovana Plumb, a intrat în atenția DNA. Este vorba despre o operațiune de șantaj la doi directori de pe Platforma Industrială Râmnicu Vâlcea, executată printr-un fost ziarist vâlcean de tristă amintire, care acum este asociat în două fițuici, una la Vâlcea și alta la Dâmbovița. Deținem toate detaliile operațiunii, dar am preferat să le predăm autorităților competente! Așadar, băieți și fete, așteptați-vă la ce vă așteptați mai puțin! La ora 6.00, vă treziți, vă spălați pe ochi și așteptați-i pe băieții cu cagulă, ei nu întârzie niciodată!

 

  • D.N.A are foarte multe de verificat la RAJDP Valcea. Neregulile sunt la tot pasul. Toate lucrarile sunt facute cu incalcarea legilor in vigoare. Risipa este de miliarde si miliarde de lei. La orice lucrare, daca faceti o verificare, va inchinati de ceea ce veti descoperi, domnilor de la D.N.A. Sunt echipe intregi de oameni care au lucrat, iar la aceste contracte banii cuveniti au fost incasati de alte firme! Verificati trei lucrari de miliarde lei la Tetoiu. Verificati consumurile, casarile, incadrarile de personal, incredintarile de lucrari la mana a doua, executia de lucrari la mana a doua. Verificati disponibilizarile, unde incompetenta directorului si santajul au atins culmea de nedescris. Dar totul se datoreaza cardasiei cu liberalii de la Consiliul Judetean Valcea, care nu au nici un respect pentru banul public! La RAJDP a fost si este JAF. Urmariti si aprobarile date de Consiliul Judetean Valcea, la materialele depuse de personalul de specialitate. Asemenea incompetenta, mai rar se poate vedea. Verificati bugetul pe ultimii ani si ce rectificari s-au facut. Au ajuns pana acolo sa solicite rectificare de buget pentru a se realiza indicatorii tehnico-economici. INCREDIBIL!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe