Constantin Ştefan: "99% rămân la Vâlcea"

miercuri, 6 aprilie 2016

După remiza cu Rapid, scor 29-29, antrenorul echipei HCM Rm.Vâlcea, Constantin Ştefan a anunţat că a ajuns la un acord pentru a continua şi din vară la clubul vâlcean.  După plecarea fostului preşedinte al clubului, Toma Pleşa, tehnicianul are funcţie de manager, având acordul Consiliului Local să negocieze contractele jucătoarelor.

”Am discutat, am pus la punct aproape toate detaliile de prelungire a contractului, rămâne doar să semenz, practic 99% sunt lucrurile rezolvate. Vor pleca şi jucătoare, e un ciclu firesc, unele sunt aici de doi ani, e clar că pentru unele ar fi bine o nouă provocare, dar mai este timp, s-a făcut multă tevatură pe seama transferurilor. E devreme pentru transferuri, sperăm să alegem bine ce vom aduce şi ce vom opri pentru sezonul viiitor.  S-a simţit lipsa unei jucătoare de mână stânga la nouă metri, mai era nevoie de un inter pentru a aduce respiro, sunt destule probleme la nivelul portarului, unde procentajele sunt scăzute. Dacă vrem mai mult în sezonul viitor, e clar că lotul trebuie întărit”.

Tehnicianul HCM-ului, Contsnatin Ştefan s-a declarat dezamăgit de implicarea elevelor sale în remiza cu Rapid. ”Am făcut un meci slab, puteam câştiga, dar puteam şi pierde. Acest punct nu ne este folositor, Rapid şi-a dorit mult să obţină ceva aici, a reuşit un punct. Din păcate, noi nu am putut să ne agăţăm de oportunitatea de a trece pe locul 7, poate că acel loc e prea pretenţios pentru echipa care o avem în momentul de faţă la Vâlcea, acest meci ne-a taxat. Am suferit mult la finalizare, am ratat mult din poziţii clare, nici apărarea nu a reuşit să închidă culoarele, am luat multe goluri din extremă, iar portarii nu au ajutat defensiva. Sunt dezamăgit de implicarea jucătoarelor într-un meci care, putea fi benefic pentru noi. Poate pentru fete a fost o presiune să trecem de bariera locului 9, dar performanţa nu se poate face decât sub presiune”.

Obiectivul echipei HCM în actualul sezon este clasarea pe locurile 1-8. Cu trei etape înainte de terminarea campionatului, echipa care a preluat locul Oltchimului în Liga Naţională este pe locul 9, la un punct de locul 8. (Adi Georgescu – prosport.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe