Șpârle și șopârle, 04.04.2016

duminică, 3 aprilie 2016
  • Cu bâlbâiala lui specifică, preşedintele interimar (încă) al Consiliului Judeţean, Gică Păsat, a încurcat borcanele la şedinţa de săptămâna trecută şi a făcut o greşeală... de neiertat. La proiectul de hotărâre privind stabilirea contribuţiei lunare datorate de persoanele internate sau susţinătorii legali, Centrului de Asistenţă Medico-Socială Lădeşti, şeful Păsat a spus MEDICO-LEGALĂ.

 

  • Veşti proaste de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România: participanţii la trafic sunt anunţaţi că, din cauza căderilor masive de zăpadă căzute în ultima perioadă, circulația rutieră pe „Transalpina” drumul DN 67C pe sectorul de şosea cuprins între km 34+800 - km 67+400, Rânca - Obârșia Lotrului rămâne închisă până la data de 30 aprilie 2016.

 

  • Într-adevăr, cea mai mare greşeală a Organizaţiei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară Vâlcea este cooptarea mult prea anonimului deputat Cristinel Ion Marian, fost şef al PP-DD Vâlcea. Înscrierea lui Marian în PMP va aduce numai deservicii noului partid pentru că „zestrea politică” a deputatului de Drăgăşani este zero. În trei ani şi jumătate, activitatea parlamentară a lui Cristinel Ion Marian se rezumă doar la următoarele: luări de cuvânt - 6 (în 6 şedinţe); declaraţii politice - două (din care una consemnată conform materialului depus la secretariatul de sedinţă); propuneri legislative iniţiate - 65, din care numai cinci promulgate legi; întrebări şi interpelări - 24; moţiuni - 3. După atâta timp cu „marele” Cristinel Ion Marian prin Vâlcea, se aude că PMP ne va pregăti o „surpriză” şi îl va pune pe lista de alegeri din judeţ şi la scrutinul parlamentar din toamnă.

 

  • Nu ştim cum se informează consilierii judeţeni cu materialele supuse dezbaterii şi aprobării, dar la ultimele şedinţe din plen doar 2-3 consilieri din cei 31 vin cu laptopuri sau tablete. Restul, vin la şedinţe doar ca să doarmă, sau să mai execute orbeşte ordinele politice.

 

  • Un fost parlamentar valcean, patron la doua companii, a incheiat doua contracte cu firma unui ziarist, pentru a evita plata unor impozite, cam 80-100 de milioane de lei vechi, lunar. Conditia a fost ca ziaristul sa ii dea politicianului, „parandarat”, jumatate din suma, sub forma unei „publicitati” la... club. Combinatia a mers fara probleme pana in 2015. De atunci, ziaristul s-a smecherit si nu i-a mai dat partea fostului parlamentar. Acesta din urma l-a dat in primire altor jurnalisti, fara sa realizeze ca isi da singur cu tesla … undeva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe