|marți, octombrie 25, 2016
  • Follow Us!

Jana Sdreală de la Televiziunea VTV, o ziaristă masochistă! Dragi colegi, pupați-l în fund mai cu talent pe Buican! 

Jana-SDREALA

Masochism în presa vâlceană! Nu mai este un secret pentru nimeni că deputatul liberal Cristian Buican urăște din tot sufletul presa. Individul acesta ar vrea ca ziarele critice să dispară și cele care îl pupă în fund să supraviețuiască la minima rezistență și să fie continuu la mâna lui de baron al județului Vâlcea. Buican acționează de câțiva ani sistematic împotriva presei, prin presiuni exercitate asupra anumitor patroni și asupra instituțiilor publice.

Înverșunarea lui Buican s-a manifestat și prin multiplele procese deschise ziariștilor care i-au pus oglinda în față și l-au arătat opiniei publice în nudidatea caracterului său! Buican este omul care a determinat controlul ANAF la CET Govora, în urma căruia niște inspectori obedienți bolșevici în apucături au hotărât că presa vâlceană trebuie să înapoieze banii societății de pe platforma industrială. Nu se va întâmpla niciodată acest lucru deoarece există contracte legale, iar toate instituțiile de presă și-au făcut treaba, au prestat servicii media: anunțuri, comunicate, publicitate.

O altă dovadă a aversiunii față de mass media a lui Buican este o ședință din decembrie 2015, de la Muzeul Satului, când Buican le-a spus tuturor primarilor liberali, ca atunci când încheie contracte cu presa să pună și o clauză ca ziariștii să nu mai critice PNL! Unul dintre primarii care ne-au confirmat informația este Petre Iordache de la Ocnele Mari.

Culmea nerușinării, deputatul Buican anunță cu surle și trâmbițe că el lucrează la o Lege a Presei. El?! Omul care urăște ziariștii și libertatea de exprimare lucrează la o Lege a Presei! Ce ironie și ce nerozie! 

Pe fondul acesta a apărut în presa vâlceană o nouă specie de ziariști: masochiștii buicăniști. Cei care au fost prigoniți financiar de Buican, prin exemplele de mai sus, și care acum îi pupă papucul pe doi lei sau de teamă! Acești așa-ziși ziariști își merită soarta de sclavi ai baronilor locali! O jurnalistă masochistă-buicănistă este și Jana Sdreală de la Televiziunea VTV care-l invită în emisiuni pe Distrugătorul Presei Vâlcene, Cristian Buican, și-i ridică osanale în cel mai infect mod! Nu-i înțelegem atitudinea acestei doamne despre care am înțeles că ar fi și directoare la Televiziunea VTV. Buican este omul care a tăiat contracte și Televiziunii VTV și care a băgat mâna în bugetul acesteia, prin inspectorii fiscali bolșevici amintiți mai sus. Mai mult decât atât, Buican i-a înjurat de n ori pe patronii Televiziunii VTV! Și Buican și șeful lui de campanie electorală, fiind deja celebru pe youtube filmulețul în care femeia de afaceri Maria Tudor este făcută albie de porci de acest individ care a mâncat o pâine albă ani de zile în zona respectivă.

Tiberiu Pîrnău

Leave a Response