Dezvăluiri despre SC SERVCET SA – căpușa de la CET Govora!

miercuri, 30 martie 2016

 

SC SERVCET SA este o firmă căpusă pentru CET Govora (gen Mentchim de la OLTCHIM). A fost creată prin externalizarea de la CET Govora a serviciilor de mentenanță în principal la Termoficare Urbana. Întregul capital financiar, tehnic si resursele umane au fost aduse de la CET Govora. Așa-zisul scop al creării acestei societăți era de a executa lucrări pentru o gama larga de parteneri comerciali, de a participa la licitatii, de a fi o societate comerciala care sa aducă profit actionarilor. În realitate SERVCET este o capusă care de 10 ani executa lucrari aproape in totalitate  pentru CET Govora SA, la preturi supraevaluate, cu materiale de proasta calitate achizitionate la preturi umflate si cu  utilaje inchiriate de la firme suspect de apropiate celor din concucerea societatii, în special de Constantin Lăpădat, director economic la CET Govora, cercetat de DNA pentru abuz în serviciu. Profitori de pe urma crearii si functionarii acestei capuse sunt cei ce o administreaza, fara exceptie indivizi (tentacule) ale caracatitei politice din judet, cu legaturi in toate partidele politice – în special PNL și PSD. Absolut toti cei ce conduc si administreaza aceasta capusă care suge din bugetul si resursele CET Govora apartin caracatitei politice: director Damian Onete , sotul unei  PSD- iste de frunte care si ea a fost conectata la conducta cu bani CET fiind in trecut cenzor la PRELCET SA , Stefan Prală , PNL – actual reprezentant AGA, Lucian Tanasescu PNL – fost membru CA,  Bogdan Popescu PNL (consilierul personal al preşedintelui Gică Păsat), Iulian Măgura – PNL (fost consilier local în Drăgăşani şi un prosper om de afaceri) etc.

Conducerea actuală a CET Govora continua sa tolereze si intretina aceasta stare de fapt,  prin atribuirea de contracte acestei capuse politice, platind fara rost taxe la stat, devize supraevaluate, pentru lucrari care ar putea fi realizate in regim propriu, in timp ce isi concediaza proprii angajati.

Toate aceste scurgeri de fonduri spre caracatița politică transpartinică sunt plătite  în final din buzunarele vâlcenilor.

Nicu Trandafir

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe