CET Govora va intra în INSOLVENȚĂ! Liberalii au reușit să pună pe butuci societatea!

duminică, 27 martie 2016

Managementul defectuos LIBERAL şi-a spus cuvântul la CET Govora, furnizorul de energie termică din Râmnicu Vâlcea devenind în ultimele luni „vaca de muls“ a politicienilor de la PNL Vâlcea. Situaţia financiară a furnizorului de energie termică din Râmnicu Vâlcea este departe de a fi una roz, conducerea societăţii anunţând în urmă cu câteva săptămâni un amplu proces de restructurare, care vizează printre altele şi reducerea cheltuielilor de personal. Reducere de presonal care nu-i vizează însă și pe zecile de sinecuriști politici, angajați pe criterii politice de-a lungul anilor! Consilieri județeni și locali primesc miliarde de lei anual de la CET Govora. Exemple: Tiberiu Georgescu, Doru Filip, Cristian Iliescu - consilieri județeni și Eusebiu Vețeleanu - consilier local.  Conducerea liberală impusă de Consiliul Județean la CET Govora este caracterizată de INCOMPETENȚĂ! Zeci de angajaţi au fost concediaţi de la începutul anului şi până în prezent, iar restructurările vor continua în următoarele luni, perioadă în care se preconizează că vor fi trimişi acasă circa 250 de salariaţi.

Potrivit rezultatelor financiare, începând cu ultimele patru luni, compania merge în pierdere. CET Govora  a înregistrat  pierderi în cuantum de 6 milioane de euro în această perioadă! Interesul liberalilor reprezentați de președintele CJ Vâlcea CERCETAT PENAL DE DNA, Gheorghe Păsat, și Cristian Buican, liderul liberal de la Vâlcea, este evident de-acum: intrarea în insolvență a CET Govora și vânzarea pe doi lei către vecinii care au și realizat un audit în curtea CET-ului!

Așadar, există posibilitatea ca firmele care lucrează cu CET-ul acum să-și ia o mare ȚEAPĂ. O dată cu intrarea în insolvență, care este iminentă! Deja de luni de zile, firmele care au contract cu CET Govora nu au mai încasat bani așa că situația este DRAMATICĂ! De asemenea, instituțiile creditoare vor avea probleme în a-și recupera banii...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe